Inferno

Автор: Dan Brown

Коментари: 23

Издател Transworld-Publishers-Ltd
Брой страници 480
Година на издаване 2013
Корици твърди
Език английски
Тегло 764 грама
Размери 15x24
ISBN 9780593072493
Баркод 9780593072493
Категории на английски език, Художествена литература на чужди езици, Художествена литература, Книги

Dan Brown's new novel, Inferno, features renowned Harvard symbologist Robert Langdon and is set in the heart of Europe, where Langdon is drawn into a harrowing world centred around one of history's most enduring and mysterious literary masterpieces. As Dan Brown comments: "Although I studied Dante's Inferno as a student, it wasn't until recently, while researching in Florence, that I came to appreciate the enduring influence of Dante's work on the modern world. With this new novel, I am excited to take readers on a journey deep into this mysterious realm.

A landscape of codes, symbols, and more than a few secret passageways."
от Дан Браун / дата: 22 май 2013

Да, но като казахте бързи и си помислих, че говорите за вече излязло издание.

от Лейля / дата: 22 май 2013

Виж в очакваните книги- предстои да излезе превода на бг.Бард го издават.

от Дан Браун / дата: 22 май 2013

Къде видяхте Бард, че не разбрах?

от Лейля / дата: 22 май 2013

Браво на БАРД,че са толкова бързи.

от Лейля / дата: 19 май 2013

Интересно.Кога ще излезе на български?
Има и друг интересен автор,който се казва ТОМ ЕГЕЛАНД.Евангелието на Луцифер е по-добра от Шифърът на Леонардо.Нещо от него?

от Спас М. / дата: 19 май 2013

Моля, всеки, който мисли, че тази книга не е за неговото ниво - ами има достатъчно учебници по история и други предмети - нека си ги чете тях, да не се занимава с такива "глупави романчета" :))

от Я / дата: 19 май 2013

Това е ХУДОЖЕСТВЕНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ, а не учебник по история/литература/изкуства и т.н. Мислете малко преди да ръсите "умнотиите" си!

от Цветана / дата: 12 май 2013

Ами да,Дон Дракуле,прав си.Масов писател,който знае как да си печели средните маси,като публично заяви,че идеите му идвали,като висял с главата надолу.Само не се уточни-да го четем ли и ние с главата надолу,или ще ни се завие свят и в нормално положение от неговите що-годе харесвани глупости?

от Администратор / дата: 10 май 2013

Коричната цена на английското издание след 10.05.2013 г. ще бъде 44.95 лв. След тази дата към он-лайн поръчките за книгата ще се прилага отстъпка от 10% върху коричната цена.

от Димитров / дата: 09 май 2013

Има ли информация каква ще е цената на английското издание след 10 май?

Бих искал да прелистя и да прочета ред-два и тогава да купя :)

от Радост / дата: 09 май 2013

Защо въобще му обръщате внимание на Николай Узунов? Досега не ми се е случило да попадна на положителен коментар от него. Нека си живее в собствената си съвършеност. А за книгата - нямам търпение да я прочета.

от Администратор / дата: 08 май 2013

Към момента не ни предоставена подобна информация. Когато българският превод на книгата излезе от печат, със сигурност ще го предложим на нашите читатели.

от Boris Glushkov / дата: 08 май 2013

Кога ще излезе книгата на български?

от Николай Узунов / дата: 05 май 2013

Да, нямам си друга работа. Днес, например, освен рецензията на книгата на Браун, дочетох тази за Кунева, дочетох и прекрасната книга "Рибата в мен". Така че нямам си работа и чета. Аз пък съжалявам вас, г-н Браун, че пишете такива пошли книги. Как да не ви хейтва човек ...

от Дан Браун / дата: 05 май 2013

Здравейте г-н Узунов! Вие хеликонският критик сте пак във вихъра си!Нямам търпение да излезе книгата ми за да видя поредният жлъчен коментар.Чудно как на празниците си нямате друга работа освен да хейтвате, съжалявам ви.

от Николай Узунов / дата: 05 май 2013

О, ужас! Дан Браун се е захванал с Данте. Какви ли мистификации ще е създал този граф Ариосто Браун. Доповръща ми се след като прочетох няколко коментара за бъдещата книга. Защо ли този човек така се гаври с Леонардо, а сега и с Данте? :( :( :(
Лесният начин да печелиш пари... За съжаление хората ще се скъсат да я купуват. Не издържах "Шифърът", ако имаш поне минимални знания по изкуство и история, ще видиш че тази книга е боклук. Но хората четат кримки и си мислят множество неверни неща благодарение на автори като Дан Браун. Световен шмекер номер 1, илюзионист на глупостите и бълвочите. Евала че този човек намира публика и у нас! :)
Нямам търпение да видя как навсякъде ще се чета из София новата му книга, всички ще я разнасят и ще се прехласват по нея ...

от Администратор до Петьо / дата: 30 апр 2013

Посочената промоционална цена е на изданието на английски език, българският превод на книгата ще е на различна от нея цена - решението за нея е на издателството, което ще я предложи на книжния ни пазар.

от Boris Glushkov / дата: 30 апр 2013

Откога я чакам!!!

от Петьо / дата: 29 апр 2013

Цената ще се запази ли,когато книгата излезе преведена или ще има промяна ?

от Администратор / дата: 29 апр 2013

Световната премиера на книгата, включително и в България, е на 14.05.2013 г., след тази дата ще стартира изпращането й към всички поръчали я като предстоящо издание на промоционалната цена от 34.95 лв. За разлика от книгите-внос по индивидуална поръчка, срокът за изпълнение на поръчките за Inferno ще бъде 3 дни. Остават само 17 дни до дългоочакваната среща с най-новата книга на Дан Браун. Поръчайте сега! Очакваме ви!

от Велина / дата: 27 апр 2013

Срока за доставка 30 дни след издаването ли ще бъде?

от Администратор / дата: 26 апр 2013

Към момента не ни предоставена подобна информация. Когато българският превод на книгата излезе от печат, със сигурност ще го предложим на нашите читатели.

от деница / дата: 26 апр 2013

а на български кога да я очакваме?

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Дан Браун е най–четения автор на трилъри в САЩ в момента.
Син на професор по математика и изследователка и изпълнителка на църковна музика. Завършва колежа Амхърст и академията в Ексетър,където и преподава по–късно английски език. Женен. Живее в Ню Ингланд. Автор на четири бестселъра.

http://www.danbrownofficial.co.uk/