Knife skills

Автор:

Коментари: 0

Издател DK
Брой страници 224
Година на издаване 2012
Корици меки
Език английски
Тегло 423 грама
Размери 15x19
ISBN 9781409376644
Баркод 9781409376644
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Perfect your knife skills with the help of Michelin-starred chefs. Chopping, slicing, dicing, carving, filleting, and boning - knife skills are fundamental to good cooking, and "Knife Skills" demonstrates every technique with clear step-by-step colour photographs. Now in paperback and with a new cover look and written by Michelin-starred chefs, Marcus Wareing, Shaun Hill and Charlie Trotter, and Lyn Hall from the renowned La Petite Cuisine School of Cooking, discover how to cut to perfection from carving a roast and filleting fish to preparing fruit and vegetables. Plus, know your knives; find out which equipment to use for particular tasks and how to keep your utensils in peak condition. Choose your tools, sharpen your talents and master techniques to give you the culinary edge with "Knife Skills".

Ключови думи: Вкусни идеи

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg