Третият Рим и Третата световна война Кн.3 от "Империята на времето"

Автор: Пламен Иванов

Коментари: 4

Брой страници 480
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 491 грама
Размери 14x20
ISBN 9786199033920
Баркод 9786199033920
Категории Нова и най-нова история, Обща световна история. Справочници, История, Книги

Анализирам събитията през последните години, доказвайки тезата си, че от 13 години светът е в първата фаза на нова глобална война.
Доразвивам и моята теория от предишната книга "Империята на времето" за цикличния характер на историята и за повторенията във Времето. Давам хипотези, обясняващи тези повторения, съвпаденията на събития, имена на личности и места, характера на циклите, числовите маркери и други невероятни неща. Любопитният читател ще намери тук още интересни теми, включително и прогнози за бъдещето.

от Дарина Иванова / дата: 28 окт 2016

В случай, че има някаква възможност да закупя книгите на господин Иванов, моля съобщете ми на e-mail: [email protected] ! Благодаря! Поздрави

от Ади / дата: 01 авг 2016

Едвам намерих тази книга, но не съжалявам, защото е страшно интересна. Вчера я почнах, а вече съм почти на средата. За жалост доста от прогнозите на автора се сбъдват пред очите ни и не знам как бихме могли да променим нещо. Надявам се, че все пак повече хора ще успеят да я прочетат и ще си обяснят доста от нещата, които се случат в момента.

от Виолета / дата: 14 ное 2015

Четох предишната книга Империята на Времето. Много интересни неща има вътре - просто невероятни съвпадения и повторения. Авторът има нестандартен поглед върху историята, така че ще си купя и тази книга.

от Автор / дата: 14 ное 2015

Атентатите в Париж на 13 ноември показват, че всичко написано в тази книга е истина. Тероризмът е първата фаза на Третата световна война. В Европа той става ежедневие, както пише в самото начало на книгата - още на страница 9! При това тази прогноза е от 2011 година. При това там пише и за бъдещия «Халифат», който се създаде 3 години по-късно през 2014 г. Лошите пророци никой не ги слуша май... за съжаление!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]