Антихрист

Автор: Мартин Ралчевски
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 34

Издател Хермес
Брой страници 288
Година на издаване 2016
Корици меки
Език български
Тегло 320 грама
Размери 13x21
ISBN 9789542615958
Баркод 9789542615958
Категории Романи и повести. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Едно симпатично българско семейство в Англия. Разтърсваща любов и плашеща световна действителност. Конфликт, раздяла, път. От Англия през България към необятния Изток. Едновременно роман и филм. От бъдещето! Болезнен, истински и реалистичен!
Проф. Пламен Павлов, историк

Светът се управлява от всесилен човек, който се стреми към безусловна власт и подчинение. Въпросът е дали героите да се разделят с подредения си живот, или с вярата си. Изборът е наистина труден. Ще останат ли верни на Христос, или ще се подчинят на антихриста?
Това е първият роман по темата от български автор, който излиза в България.
Завладяващ! Проницателен! Оригинален! И като всяко ново нещо – убийствено интересен!
Янко Лозанов, актьор

Невероятна, но възможна. Малко ме уплаши, но определено ми хареса.
Светлана Дичева, БНР

от Администратор / дата: 26 май 2021

На този етап изданието е с изчерпан тираж. Не ни е предоставена информация относно предстоящо допечатване.

от Lusy Narnia / дата: 25 май 2021

Има ли го в наличност все още романа?

от Кирил / дата: 02 май 2019

Благодаря!

от Администратор / дата: 24 апр 2019

Изданието е налично. Он-лайн поръчка можете да направите чрез активния бутон Купи сега.

от Кирил Липов / дата: 21 апр 2019

Как и откъде мога да закупя тази книга? Предвиждат ли се нови издания?

от Елена / дата: 04 ное 2018

Аз сега гледах видеото с представянето на "Антихрист" в Ютуб. Беше страхотно! Много вълнуващо! Разплака ме! Там се отговаря на всичките ми въпроси, наистина! И да знаете - книгата си е заслужавала труда и повече от ясно е, че е било Божията воля да излезе на бял свят! За мен Ралчевски е абсолютно компетентен да напише тази книга! И ще я прочетат точните хора, които трябва да я прочетат. И това, което дядо Сергий е казал за безбрачието и децата, мисля, че е много вярно. Много ме впечатли това, защото аз същото си го мисля.

от Неделчо / дата: 04 авг 2018

Как мога да закупя книгата "Душа" на Мартин Ралчевски? Знам, че е излязла скоро, но не я откривам!!!

от Ваня / дата: 27 яну 2018

Благословен от Господа си, Мартине за тази книга! На тебе и на семейството ти, Иисус Христос да помилва и спаси душите! Амин!

от Изненадан / дата: 04 апр 2017

Вчера прочетох книгата! Адмирации!!! По иначе дълбокия и екзестенциален въпрос и с помощтта на някой конспиративни теории, които в повечето случай не са конспиративни и си заслужават задълбочен поглед и с наглед обикновен език, М. Ралчевски е пресъздал всичко особено добре. Много малко книги ме грабват така. Благодаря на Ралчевски и на издателство Хермес, че правят възможни такива книги!

от Г. Николов / дата: 05 мар 2017

Вчера завърших книгата "Антихрист" и мисля, че е много добър роман, който трябва да бъде екранизиран! Дали се мисли и в тази насока?

от Корнелия Лозанова / дата: 08 фев 2017

Благодаря, Мартин - успях да намеря тази твоя книга и съм много удовлетворена. Поздравявам те и молитвено ти пожелавам здраве и нека Бог те наставлява да правиш добри дела! Да пребъдеш, Мартин!

от Тодор / дата: 04 яну 2017

*** СПОЙЛЕР

Прочетох Антихриста за два дена. Не се оставя лесно такава книга. Държи в напрежение до последно. Живял съм в Русия и ми беше интересна частта, когато героините заминаха за там. Големи трудности имаха, но се видя, че ако човек вярва и се труди винаги успява. Накрая обаче се изненадах, защото очаквах Кристина да се сближи с Бисер. Но любовта не им се получи.

от Администратор / дата: 04 яну 2017

към Таня Петкова: Ежедневно изпълняваме поръчки с доставка в чужбина, включително Испания. За да ви изпратим конкретна информация, моля да насочите своето запитване към [email protected]

от Таня Петкова / дата: 04 яну 2017

Има ли начин да имам книгата в Испания?

от Оля / дата: 23 дек 2016

Мартин Ралчевски е плагиат. В много от книгите си е крал от известни автори и без никакъв срам и посочки е сложил техни произведения в своите книги. На това лежи славата му.

от Galina Mihaylova / дата: 28 ное 2016

Keep it up.
Не спирай да пишеш! Четем те и в Детройт!

от Администратор / дата: 21 ное 2016

към Ирина Иванова: Моля, въпроси относно он-лайн поръчки насочвайте към [email protected]

от Ирина Иванова / дата: 20 ное 2016


Как мога да закупя книгата от чужбина?

от Стаси / дата: 09 ное 2016

Прочетох книгата с малко закъснение. Но преди да споделя какво мисля искам нещо друго да кажа. Мнението не е само мое. То е и на част от присъстващите на презентацията на книгата през лятото в София. Става въпрос за представянето й от многоуважавания от мен проф. Калин Михайлов. Не зная по каква причина, вероятно от добри намерения, но той реши да я представи като я преразказа толкова подробно, че част от слушателите започнаха да недоволстват. С този си подробен преразказ, той фактически понижи интереса към книгата, поне аз така го усетих. Въпреки това, не смятам, че това е отказало някого да прочете книгата. Но от тогава ме смущава мисълта, че трябва да кажа това, защото то беше слабост от негова страна. Още веднъж, казвам и вярвам, че вероятно това не е отказало никой да посегне към книгата, но все пак неговото представяне беше прекалено детайлно. Тъй като съм убедена, че ще има и други книги, които Ралчевски ще напише и някой ще трябва да представи, добре е предварително той да говори с този, който ще представя книгите, за да се предотврати за в бъдеще подобно нещо.
А иначе самата книга за мен е шедьовър! Една от най-интересните и добре написани книги, които съм чела изобщо!

от Шани / дата: 05 ное 2016

А мен книгата ме провокира към размисъл по тази важна тема. Тя все ми се е струвала далечна и мъглива, а Мартин е успял да й придаде толкова реално звучене. Не мога да се освободя от аналогията, която непрестанно правя с героите на книгата и моето семейство. Благодаря от сърце!

от Росица Стоилова / дата: 02 ное 2016

Това е книга, която не можах да оставя. Тя грабва, завладява, преобърна всичко в теб........... уникална е!
Кога да очакваме следващата? Нямам търпение.........

от Л. А. Тошев / дата: 28 окт 2016

Хубав роман. Но по въпроса може да се види и другата концепция.

Защото Анти на гръцки означава както против, така и вместо.

А романът е сложен върху обичайната концепция....

А нейната поява, също е интерсно да се проучи.

от Камен / дата: 21 окт 2016

Едно заглавие никъде не е и не може да бъде обект на авторско право.

от петя / дата: 20 окт 2016

Не съм чела книгата. Но определено ще я прочета. Притеснява ме обаче едно : заглавието на този роман.Под същото заглавие - "Антихрист" е и книгата на Е. Станев. Разбира се, у нас заглавието на едно литературно произведение не е обект на авторско право, но така е само у нас...Нека българските автори бъдат по-коректни в това отношение.

от Стаси / дата: 25 сеп 2016

Роман - конкретно описание на библейското пророчество за последното време. Книга, която трябва да прочете не само всеки православен християнин, не само всеки християнин, , а всеки съвременен човек, защото Бог изпрати Христос за спасението на всеки, който повярва в Него. Впечатлена съм от майсторския разказ и горещо я препоръчвам на всеки, който милее за душата си.

от Вълев / дата: 17 сеп 2016

Не съм фен на тази тематика, но ме заинтригува мнението на Лозанов на корицата и си я взех. Наистина много увлекателно написана книга. Четеш и не можеш да спреш да четеш, за да видиш какво ще стане после. Не съжалявам.

от Ваня / дата: 05 сеп 2016

Винаги съм имала любопитство относно някои икони на светци. Случайно видях книгата „Антихрист” и веднага я купих. Наистина е изключителна! Преди да си тръгна от книжарницата жената ми каза: „И запомни, няма случайни неща.

от Илиана / дата: 28 авг 2016

Това за мен е книгата на годината. Но, да знаете, че много християни няма да сложат печата...

от Мария / дата: 21 авг 2016

Mного е по--различна от останалите книги на Мартин. Но ми се струва, че няма много хора да я разберат. Знам, че всичко описано в книгата неизбежно скоро ще се случи. Просто е неизбежно. Силна е, много силна!

от Boris / дата: 17 авг 2016

Прочетох "Антохрист"с голямо вълнение...нямам думи...дано сме силни във Вярата си! Дано не предадем Христос! Невероятен разказвач е Ралчевски! Бог да го пази!

от ПОЛ / дата: 30 юли 2016

Прегледах я по диагонал, не виждам чак толкова уникалност. Да, би могла да бъде полезна за тинейджъри и млади хора безспорно, но за хора от 40 нататък звучи някак по детски. Въпреки всичко засяга доста сериозни проблеми.

от Ивайло / дата: 24 юли 2016

Уникална. Имаме нужда от такива книги днес. Благодаря!

от Люба / дата: 23 юли 2016

Ще си я купя. Вярвам,че много отговори има в нея. На добър час.

от Анастасия / дата: 23 юли 2016

От откъса, който е публикуван от книгата.... ме побиха тръпки....Това е Откровението на Йоан и тежкото бъдеще, което ни очаква като християни. Господ да бди над нас и да ни пази от лукавия . Нека пазим вярата си в нашият Господ, за да го следваме до стения си дъх в битката срещу антихриста. Амин

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Мартин Ралчевски е роден в София през 1974 г. Той е богослов по образование и писател по призвание. Живее в Англия, но България и православието са първостепенни за него. Заради различния му поглед върху световните събития визитите му в родината предизвикват винаги журналистически и читателски интерес.

Книгите му са изключително автентични и емоционални. Сред тях се нареждат „Безкрайна нощ“, „Горски дух“, „Полубогиня“, „30 паунда“, „Измама“ и „Емигрант“. Някои от тях са преведени на английски и немски език.

„Антихрист“ е седмата книга на Мартин Ралчевски.