Хитлер живя в Аржентина

Автор: Абел Басти; Ян ван Хелсинг; Щефан Ердман
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 3

Издател Дилок
Преводач Георги Кайтазов
Брой страници 540
Година на издаване 2016
Корици меки
Език български
Тегло 633 грама
Размери 14x21
ISBN 9789542902461
Баркод 9789542902461
Категории Тайни и загадки, Езотерика. Духовни учения, Книги

Свидетелите срещу учебниците по история

Официалната версия за кончината на Хитлер се оспорва дори от историците. Защо Сталин до смъртта си е убеден, че Хитлер е избягал в Южна Америка? И защо през 2010 г. големите парагвайски вестници съобщават, че фюрерът дълго е живял в Южна Америка и е починал там?
В книгата са представени лица - назовани поименно, - които не само твърдят, че лично са срещали Адолф Хитлер на южния материк чак до 1964 г., но и че през последните двадесет години от живота си той не е стоял с празни ръце!

Защо свързаните с Хитлер аржентински документи все още са секретни, след като той никога не е бил в Аржентина?
Защо Адолф Айхман не е арестуван от германското разузнаване, въпреки, че местожителството му е известно от години?
Живо ли е ГЕСТАПО, което през 2008 г. забранява на Олга Майер от Мирамар да предаде на Абел Басти снимка на Хитлер в Аржентина?
Каква роля играе синът на Хитлер, който необезпокоявано следва в Швейцария, и какво прави дъщеря му, която днес вероятно живее в Буенос Айрес?
Кой се разпорежда с тайния подводен флот, който от 50-те години застрашава сигурността на Световния океан?
Какво ще кажат историците, когато видят оригиналния парагвайски паспорт на Мартин Борман, издаден през 1961 г.?

Решавайте сами: дали всички, застанали зад имената си свидетели, са лъжци? Или вече толкова години сме лъгани от управляващите?

Ключови думи: Загадки и мистерии

от Алекс Алексиев / дата: 08 фев 2023

И какво като е живял там.Нищо.Загубилият си е загубил.

от Николов / дата: 24 авг 2017

Прочетете книгата на Георги Ифандиев "Хитлер в Аржентина"излезе още преди тези автори да издадат тази книга. Г-н Ифандиев много ясно и точно описва бягството на фюрера и неговия антураж, цитирайки много източници.

от иванов-софия / дата: 18 юли 2016

Книгата е написана увлекателно- чете се буквално на един дъх!Този триумвират от талантливи автори е положил доста усилия, за да изкарат на бял свят множество факти, умишлено прикривани толкова дълги години, както от победителите във войната, така и от победените!Съвсем ясно е, че официалната версия за смъртта на фюрера в бункера в Берлин не издържа и е съшита с бели конци.Толкова много разминавания и различни мнения, особено на очевидци, че не бива въобще човек да се замисля на кого да вярва!Авторите са успели да интервюират и немалко свидетели на различни места в Аржентина, които едва ли биха имали някаква изгода от разпространяването на евтини сензации, които не са в състояние да издържат на каквато и да било критика.Официалната версия е създадена в едни други времена, а днес просто трябва да се каже истината, да се обясни защо дори и Сталин и Жуков не са повярвали, че Хитлер се е самоубил в своя бункер, а американците няколко години след смъртта на фюрера, и по-специално от ФБР, са разполагали с данни за местонахождението му.Студената война обаче е била в разгара си и те не са си мръднали и пръста!Безкрайно много съвпадения на свидетели, които осветляват събитията за бягството на Хитлер от Европа, до пристигането му в Южна Америка!Интересно четиво, който е любознателен, и историята му е хоби има какво да научи!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]