Истинската история на Земята

Автор: Сал Ракели
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 5

Издател Възнесение
Брой страници 381
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 512 грама
Размери 14x21
ISBN 9789549291681
Баркод 9789549291681
Категории Тайни и загадки, Езотерика. Духовни учения, Книги

Добре дошли в "Истинската история на Земята". Няма да намерите тази информация в часовете по история в училище или университета. Всъщност т.нар. "управляващи сили", които изглежда контролират образованието на тази планета, определено НЕ искат да имате тази информация. Казват, че знанието е сила. Целта на тази книга е да ви даде сила да живеете пробуден живот, изпълнен с творчество и състрадание. Познанието за това как и защо нещата са такива, каквито са на Земята, ни дава силата да направим ефективни промени, както вътре в себе си, така и в света.
Ако сте физик, биолог, археолог, антрополог или икономист, тази книга вероятно ще постави на изпитание и най-дълбоките, и най-съкровените ви представи за реалността. Благодарение на Интернет, идеите, представени тук, могат да бъдат проучени и изследвани задълбочено и авторът ви насърчава да го направите.
Тази книга изследва няколко задълбочени въпроса, които са измъчвали човечеството открай време, включително вечните въпроси "Защо има толкова страдание на Земята?" и "Как да се измъкнем от самоналожения си затвор на негативни мисли и вярвания?".
Ще отговорим също и на въпроса как сме се озовали на тази малка планета в края на една средностатистическа галактика, с нашата смесица от расови и етнически характеристики, езици и културни обичаи. Ще отправим предизвикателство към някои "свещени крави", в това число убеждението, че човекът е еволюирал от маймуната, както и идеята, че това е най-напредналата цивилизация, съществувала някога на Земята / и двете - погрешни предположения/. Призоваваме ви да държите ума си отворен, докато четете тази книга. Не приемайте и не отхвърляйте сляпо нищо от онова, което се твърди в нея. Няма как да придобиете по-голямо познание или мъдрост, ако държите ума си затворен. Опитвали ли сте някога да налеете течност в затворен съд? Затова, скъпи читатели, затегнете коланите и отворете книгата за едно прекрасно пътешествие.

от Мими Михайлова / дата: 05 яну 2017

Мистерията се състои в това, че такива книги са само за умни хора.

от Мария Кондакова / дата: 26 ное 2015

към Иван Генов и Читател: Опит да разбуля "мистерията". Аз съм закупила 3 броя - една за себе си ( с автограф от автора , на чиято лекция-беседа присъствах при поредното му посещение в Б-я през м.октомври) и другите две подарих на мои близки.

от Иван Генов / дата: 22 окт 2015

А за мен пък е мистерия и как се издават и продават подобни творения ...

от Администратор / дата: 20 окт 2015

към Читател: Благодарим за конструктивната критика. Информацията е допълнена с актуална анотация. Книгата е в класация на база на реализираните продажби.

от Читател / дата: 19 окт 2015

Корицата е трагична. Интересното е, че книга, която е в ТОП 10 на "Хеликон" няма описание в анотацията. Цяла мистерия е как е попаднала в класацията.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Сал Ракели е учител, лечител, съветник, терапевт, музикант и визионер, с почти 40-годишен опит в движението за човешкия потенциал. Той е автор на книгите "Интегриране на душата", "Земята се пробужда. Пророчества 2012-2030 г.", "Измененията на Земята и бъдещето на човечеството" и "Живот на предела". Сал провежда семинари, курсове и лични консултации по целия свят. Той е и основател на техниката "Изцеление на времевата линия" - мощна терапия, чиято цел е да изцели "шестте нисши тела".