У дома. Моите рецепти с варива - домашни, традиционни и екзотични

Автор: Силвена Роу
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Суико ЕООД
Брой страници 192
Година на издаване 2023
Корици твърди
Език български
Тегло 921 грама
Размери 20x26
ISBN 9786190400806
Баркод 9786190400806
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

“У дома” съчетава традиционните български вкусове със съвременните тенденции и здравословни начини на хранене. А това я прави идеалната компания за всички, които търсят баланс между вкусно и полезно.

"У дома" не е просто книга с рецепти, а истинско кулинарно съкровище, което ще ви потопи в необятния свят на бобовите и варивата. Всяка страница на книгата е изпълнена със страст и топлина към храната, която се усеща чрез всяка рецепта. Шеф Силвена Роу ни връща към сърцето на готвенето у дома, като ни показва, че вкусните и изискани ястия могат да бъдат приготвени с лекота и радост.

В книгата ще откриете не само изкушаващи рецепти, но и историите, които ги обгръщат. Шеф Силвена Роу споделя част от собствената си житейска история и как тя е свързана с храната. Четейки книгата, се чувствате като част от лично ? пътешествие през кулинарния свят.

“У дома” съчетава традиционните български вкусове със съвременните тенденции и здравословни начини на хранене. А това я прави идеалната компания за всички, които търсят баланс между вкусно и полезно.

Книгата обединява минало, настояще и бъдеще в традиционни и екзотични вкусове, зърнени храни и варива, точно както ги обичаме всички ние - у дома.

Ключови думи: Стоплящи истории, Най-хубавият подарък, Промо -15%, Коледна трапеза, В компанията на хубава книга, Книгите под елхата на книжарите от Хеликон, Любовно меню, Подбрано от 2023, Добра година - добри книги, Подарък за януарските празници

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Силвена Роу е родена и израснала в древния град Пловдив. Баща ?, който има турски корени, вдъхва у нея любов към готварството, предавайки ? традициите на османската кухня. Семейната и професионалната среда предоставят на Силвена уникалната възможност да сподели с останалите най-доброто от кухнята на Източното Средиземноморие.

Силвена е шеф-готвач в хотел „Мей Феър“, където, след реновацията за няколко милиона лири, през пролетта на 2011 г. отваря врати нейният ресторант „Куинс“. Тя се радва на завидно реноме и известност заради телевизионните си изяви. Силвена участва редовно в невероятно популярната програма на Би Би Си „Съботна кухня“, както и в предаването „Тази сутрин“ по Ай Ти Ви. Освен това тя е сред съдиите в шоуто на Би Би Си „Млад готвач на 2010“. От септември 2013 г. е водеща на предаването „Щипка сол със Силвена Роу“, излъчвано по bTV – актуално и забавно кулинарно шоу, посветено на изисканата кухня.