Гурме бебе. Моята Кухня

Автор: Силвена Роу
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател A&T Publishing
Брой страници 264
Година на издаване 2022
Корици твърди
Език български
Тегло 819 грама
Размери 17x22
ISBN 9786197430592
Баркод 9786197430592
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Научете децата си да оценяват и да се наслаждават на новите вкусове, съставки и текстури още от първата лъжица.

В Гурме бебе шеф Роу ще сподели с вас от рецепти за неустоими първи бебешки пюрета до бейби Бьоф Строганов, както и кулинарни съвети и трикове, които ще ви помогнат да събудите вкусовите рецептори на вашето бебе и да насърчите здравословните хранителни навици за цял живот.

Кажете сбогом на ежедневното приготвяне на множество различни ястия - суетенето около специалните малки порции за вашето бебе, около по-обикновените ястия за придирчивите по-големи братя и сестри и отново нещо различно за вас възрастните.

С този нов подход за въвеждането на твърда храна в менюто на вашето бебе, вие ще приготвите едно ястие и ще се храните заедно като семейство, където бебето ви ще изгради здравословни харнителни навици от вашия личен пример.

Всяка една рецепта се приготвя бързо и лесно и ви гарантира наслада за сетивата.

Приготвяйки питателна, домашно приготвени ястия, постепенно въвеждайки естествени съставки и подправки и предавайки удоволствието от храненето, вие ще поставите основите в отглеждането на човек, който ще бъде приключенски настроен за нови вкусове през цялия си живот!

Ключови думи: Готвим с любов, 10 август - Ден на готвачите в България, Вкусно лято, ТОП 101 нехудожествена 1.01.-30.06.2022, ТОП 201 1.01.-30.06.2022, С вкус на есен, Коледна трапеза, ТОП 101 Нехудожествена литература 2022, ТОП 201 2022, Кулинарни пътешествия, Вкусна есен, Ден на готвачите

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Силвена Роу е родена и израснала в древния град Пловдив. Баща ?, който има турски корени, вдъхва у нея любов към готварството, предавайки ? традициите на османската кухня. Семейната и професионалната среда предоставят на Силвена уникалната възможност да сподели с останалите най-доброто от кухнята на Източното Средиземноморие.

Силвена е шеф-готвач в хотел „Мей Феър“, където, след реновацията за няколко милиона лири, през пролетта на 2011 г. отваря врати нейният ресторант „Куинс“. Тя се радва на завидно реноме и известност заради телевизионните си изяви. Силвена участва редовно в невероятно популярната програма на Би Би Си „Съботна кухня“, както и в предаването „Тази сутрин“ по Ай Ти Ви. Освен това тя е сред съдиите в шоуто на Би Би Си „Млад готвач на 2010“. От септември 2013 г. е водеща на предаването „Щипка сол със Силвена Роу“, излъчвано по bTV – актуално и забавно кулинарно шоу, посветено на изисканата кухня.
Разбрах

Сайтът използва „бисквитки“ (cookies) за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Ако останете тук, приемаме, че се съгласявате с употребата на „бисквитки“ (cookies). Прочети