Гурме бебе. Моята Кухня

Автор: Силвена Роу
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател A&T Publishing
Брой страници 264
Година на издаване 2022
Корици твърди
Език български
Тегло 823 грама
Размери 17x22
ISBN 9786197430592
Баркод 9786197430592
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Научете децата си да оценяват и да се наслаждават на новите вкусове, съставки и текстури още от първата лъжица.

В Гурме бебе шеф Роу ще сподели с вас от рецепти за неустоими първи бебешки пюрета до бейби Бьоф Строганов, както и кулинарни съвети и трикове, които ще ви помогнат да събудите вкусовите рецептори на вашето бебе и да насърчите здравословните хранителни навици за цял живот.

Кажете сбогом на ежедневното приготвяне на множество различни ястия - суетенето около специалните малки порции за вашето бебе, около по-обикновените ястия за придирчивите по-големи братя и сестри и отново нещо различно за вас възрастните.

С този нов подход за въвеждането на твърда храна в менюто на вашето бебе, вие ще приготвите едно ястие и ще се храните заедно като семейство, където бебето ви ще изгради здравословни харнителни навици от вашия личен пример.

Всяка една рецепта се приготвя бързо и лесно и ви гарантира наслада за сетивата.

Приготвяйки питателна, домашно приготвени ястия, постепенно въвеждайки естествени съставки и подправки и предавайки удоволствието от храненето, вие ще поставите основите в отглеждането на човек, който ще бъде приключенски настроен за нови вкусове през цялия си живот!

Ключови думи: Готвим с любов, 10 август - Ден на готвачите в България, Вкусно лято, ТОП 101 нехудожествена 1.01.-30.06.2022, ТОП 201 1.01.-30.06.2022, С вкус на есен, Коледна трапеза, ТОП 101 Нехудожествена литература 2022, ТОП 201 2022, Кулинарни пътешествия

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Силвена Роу е родена и израснала в древния град Пловдив. Баща ?, който има турски корени, вдъхва у нея любов към готварството, предавайки ? традициите на османската кухня. Семейната и професионалната среда предоставят на Силвена уникалната възможност да сподели с останалите най-доброто от кухнята на Източното Средиземноморие.

Силвена е шеф-готвач в хотел „Мей Феър“, където, след реновацията за няколко милиона лири, през пролетта на 2011 г. отваря врати нейният ресторант „Куинс“. Тя се радва на завидно реноме и известност заради телевизионните си изяви. Силвена участва редовно в невероятно популярната програма на Би Би Си „Съботна кухня“, както и в предаването „Тази сутрин“ по Ай Ти Ви. Освен това тя е сред съдиите в шоуто на Би Би Си „Млад готвач на 2010“. От септември 2013 г. е водеща на предаването „Щипка сол със Силвена Роу“, излъчвано по bTV – актуално и забавно кулинарно шоу, посветено на изисканата кухня.