7 начина

Автор: Джейми Оливър
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Хермес
Преводач Цветелина Лакова
Брой страници 320
Година на издаване 2021
Корици твърди
Език български
Тегло 1225 грама
Размери 19x25
ISBN 9789542621324
Баркод 9789542621324
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Чудите се какво да готвите? Джейми идва на помощ. Той е подбрал 18 най-често използвани продукта, които приготвя по 7 начина. Така може да избирате между над 120 рецепти за вкусни ястия, приготвени с минимални усилия.

"Където и да отида през последните три години – на родителска среща, на обществени събития или просто на улицата – ме питат кога ще напиша втора част на Рецепти с 5 съставки. Философията на тази книга много ви допадна, затова се опитах да я приложа и тук. Приемете тази книга като продължение на Рецепти с 5 съставки – и тук рецептите са лесни, стремим се към богат вкус с малко усилия, искаме да се забавляваме и да приготвяме засищащи и супервкусни ястия, които винаги се получават."
Джейми Оливър

Ключови думи: Промо -15%, Готвим с любов, Книжно лято, Книги на месеца през 2021, Книги на месец декември, Какво ми се яде, Подари книга, Подари любов като изкушение

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Обявен за готвач № 1 на всички времена във Великобритания, Джейми Оливър започва да готви на осем години в ресторанта на родителите си „Крикитърс“ в Клейвъринг, Есекс. Тъй като училището не му върви, той напуска, за да се занимава по-сериозно с кулинария. След завършване на готварска школа Джейми започва работа в прочутия лондонски ресторант „Нийл Стрийт“, а след това в „Ривър Кафе“, където е забелязан от екипа на телевизионна продукция. Именно тогава е поставено началото на кариерата на Оливър в телевизията, което води и до написването на кулинарните книги.