Моята кухня. Здравословни рецепти

Автор: Силвена Роу
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател A&T Publishing
Брой страници 240
Година на издаване 2021
Корици твърди
Език български
Тегло 949 грама
Размери 19x25
ISBN 9786197430516
Баркод 9786197430516
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Целта ми бе да създам място, където всеки ден вие и вашето семейство да можете да се наслаждавате на вкусни, хранителни и изпълними рецепти, които ще ви помогнат да приготвяте храна по здравословен начин, ще изпълнят тялото ви с виталност и енергия и ще направят живота ви много по-продуктивен. Обещавам ви, че с всяка една страница от книгата и с всяка една рецепта вие ще правите най-добрия избор за вас и вашето семейство.

Силвена Роу

Ключови думи: Подари за Никулден, Готвим с любов, 10 август - Ден на готвачите в България, От книгите на масата, Подбрано от 2021, ТОП 101 Нехудожествена литература 2021, ТОП 201 за 2021 година, Подари книга, Подари любов като изкушение, Вкусно лято, ТОП 101 нехудожествена 1.01.-30.06.2022, ТОП 201 1.01.-30.06.2022, Коледна трапеза, ТОП 101 Нехудожествена литература 2022, ТОП 201 2022, Кулинарни пътешествия

от Росица Ружева / дата: 19 дек 2023

Рецептите нямат нищо общо със здравословно хранене. Освен това в част от тях са включени продукти, които не е обяснено, кога и къде се включват. Цялостно е много зле написана книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Силвена Роу е родена и израснала в древния град Пловдив. Баща ?, който има турски корени, вдъхва у нея любов към готварството, предавайки ? традициите на османската кухня. Семейната и професионалната среда предоставят на Силвена уникалната възможност да сподели с останалите най-доброто от кухнята на Източното Средиземноморие.

Силвена е шеф-готвач в хотел „Мей Феър“, където, след реновацията за няколко милиона лири, през пролетта на 2011 г. отваря врати нейният ресторант „Куинс“. Тя се радва на завидно реноме и известност заради телевизионните си изяви. Силвена участва редовно в невероятно популярната програма на Би Би Си „Съботна кухня“, както и в предаването „Тази сутрин“ по Ай Ти Ви. Освен това тя е сред съдиите в шоуто на Би Би Си „Млад готвач на 2010“. От септември 2013 г. е водеща на предаването „Щипка сол със Силвена Роу“, излъчвано по bTV – актуално и забавно кулинарно шоу, посветено на изисканата кухня.