500 ястия с риба и морски дарове, които непременно трябва да опитате

Автор: Джудит М. Фъртиг

Коментари: 0

Издател Книгомания
Преводач Христо Димитров
Брой страници 288
Година на издаване 2018
Корици твърди
Език български
Тегло 583 грама
Размери 16x16
ISBN 9786191951574
Баркод 9786191951574
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Хартиено издание

Наличност: НЕ
Доставка: не е в наличност

Цена: 19.90 лв.

500 рецепти за различни случаи и ситуации – закуски, салати, леки обеди, вечери, глезотии за парти и още какво ли не.

500 ястия с риба и морски дарове е вълнуваща колекция от рецепти с разнообразни морски продукти – от маятико (сериола) до сарсуела. Няма значение какво искате да приготвите – гарнитура, основно ястие, обяд или коктейл – тук ще откриете за всякакви случаи. Книгата предлага голямо разнообразие от рецепти с риба и морски дарове – от класическите печени филета до вдъхновените от азиатската кухня къри и супи.

- Във въведението ще откриете съвети как да включите рибата в балансирания режим на хранене, както и насоки кога и къде да купувате риба.

- Рецептите включват класически ястия от цял свят, включително здравословни ястия с ориз от Югоизточна Азия, класически френски рецепти и любими семейни предложения.

- 500 рецепти със сладководна и морска риба, раци, миди и други морски дарове – това е единствената книга от която някога ще имате нужда.

Рецептите включват:

- сашими

- лесно суши

- завити тайландски сандвичи с морски дарове и зеленчуци

- яхния с бели миди

- бързо запържени калмари

- скариди с кокос и сладко-пикантен сос

- печени миди Сен Жак в черупка

- печени бейби октоподи в шери марината

***

Джудит Фъртиг се е обучавала в „Ла Варен” в Париж и в „Кордон Бльо” в Лондон, а днес е кулинарен автор и живее в Канзас Сити в САЩ. Нейни статии са отпечатвани по цял свят в Лондон Съндей Таймс, Канзас Сити Стар, Ню Йорк Таймс Синдикейт и в Сан Франсиско Кроникъл, както и в редица авторитетни списания. Джудит Фъртиг е автор на кулинарни книги, инструктор и стилист на храна.

Ключови думи: Любовта е вкус

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg