към Галя Иванова: Моля, запитвания за наличност насочвайте към [email protected]
Издател | Кактус ЕООД |
Брой страници | 230 |
Година на издаване | 2017 |
Корици | твърди |
Език | български |
Тегло | 1011 грама |
Размери | 20x27 |
ISBN | 9786199098509 |
Баркод | 9786199098509 |
Категории | Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги |
Тази книга описва историята на моя живот като кулинар - от първите ми спомени, свързани с храна, през кариерата ми на готвач, до стъпването в ресторантьорския бизнес и изграждането ми като телевизионен образ.
Тази книга е за всички, които искат да влязат в професионалната кухня. Тя е за всички ресторантьори, които ежедневно се изправят пред проблемите на бранша, и за тези, които се канят да направят първите си стъпки в него. Тук ще намерите полезни съвети, базирани на моя опит и постоянните ми срещи с хора от бизнеса. Тази книга е и за всички онези, които имат волята да променят средата, в която живеят.
Гост-звезда е Анди Цауг, топ готвач със звезда "Мишлен", от чиято философия за храната преди години се роди мечтата ми да имам собствен ресторант.
За мечтите, които ме движат, за върховете на успеха, но и за кошмарите от провалите - всичко това е тук. В тази книга вървим стъпка по стъпка и хапка по хапка.
Ключови думи: Любовта е вкус, ТОП 50 нехудожествена литература 2018, Вкусна есен
към Галя Иванова: Моля, запитвания за наличност насочвайте към [email protected]
Опитах да намеря книгата в Пловдив тъй като имам талон -подарък за 30 лв, но книгата отсъства. Има ли наличност някъде на склад и ще има ли доставки?
200 стр. на тази цена? Не бих си я взела!
Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.
Ще бъдат изтривани мнения:
Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]