Текущо данъчно и счетоводно отчитане и годишно приключване 2007

Автор: Анастасия Головина

Коментари: 0

Издател Коман
Брой страници 448
Година на издаване 2007
Корици меки
Език български
Тегло 503 грама
Размери 23.5x16
ISBN
Баркод
Категории Счетоводство. Данъци и такси, Икономика, Книги

Това е десетото поред напълно обновено издание на големия счетоводен годишник "Текущо данъчно и счетоводно отчитане и годишно приключване за 2007 г".
Професионалните коментари на нашите автори са събрани в два големи раздела: счетоводство и данъци. Акцентира се на новите моменти в счетоводното законодателство през 2007 г.
Счетоводният раздел съдържа няколко теми, посветени на основни и специфични проблеми при отчитането на основния капитал, дълготрайните активи, стоково-материалните запаси и бизнес комбинациите. Посочени са етапите, през които преминава годишното приключване, разисквани са въпросите за изготвянето на годишния финансов отчет, неговото представяне, одитиране и публикуване. Поместени са и практически съвети за консолидацията на финансовите отчети.
Специално място е отделено на особеностите при отчитането и годишното приключване на земеделските кооперации, строителните предприятия, бюджетните предприятия и лечебните заведения.
В данъчния раздел е направен анализ на основните нови данъчни закони - ЗДДС, ЗКПО, ЗДДФЛ, с техните специфики на облагане.
Така Вие разполагате с цялата необходима информация за подготовка на годишния финансов отчет и успешното счетоводно приключване на 2007 г.
Книгата е съобразена изцяло с действащото за тази година законодателство.

Ключови думи: Вдъхновение за пролет

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]