Tests de francais pour l`Universite-25 примерни варианта за конкурсния изпит по френски език в СУ "Св. Кл. Охридски"

Автор: Колектив

Коментари: 0

Издател Колибри
Брой страници 162
Година на издаване 2007
Корици меки
Език български
Тегло 269 грама
Размери 23.5x16.5
ISBN 9789545295003
Баркод 9789545295003
Категории Френски език, Чужди езици: Помагала, речници, Книги

Nouveau ! Tests de francais pour l'universite е помагало, предназначено основно за кандидатстуденти и гимназисти, но и за всички, които желаят да проверят или да затвърдят знанията и уменията си по френски език на равнище В2 по Европейската рамка за езиците. Успешно може да се използва за самостоятелна работа с или без преподавател както и за работа в час.
Помагалото е преработено и допълнено издание на познатото от 2001 г. Ressir le concours de francais a l'universite на авторския екип от преподаватели, разработващи изпитните материали за приемните изпити по френски език в СУ "Св. Климент Охридски": Весела Антонова, Ирина Атанасова, Радка Бежкова, Силвия Ботева, Албена Василева, Весела Генова, Александра Желева, Георги Жечев, Рени Йотова, Жана Кръстева, Галина Меламед, Елена Метева, Антоанета Робова, Маргарита Руски и Мария Чакърова.
Nouveau ! Tests de francais pour l'universite е най-пълният сборник от тестове по френски език, който включва материали от изпити за СУ от 1999 год. до днес. В предговора авторите изчерпателно са описали компонентите, условията за провеждане на изпита (времетраене), изискванията към изпълнението на задачите, както и начина на оценяване на резултатите.
Това ново издание съдържа 25 примерни варианта на конкурсния изпит по компоненти: диктовки, граматически задачи, задачи за писмено разбиране и изразяване + писмено изложение по зададен въпрос (есе) и текстове за превод от френски на български. В края на книжното тяло е представена препоръчителна библиография и ключ с верните отговори.
Сборникът има амбициозната задача да ни помогне не само да проверим, но и да разширим и задълбочим знанията и уменията си за разбиране и изразяване на френски език на равнище "независими ползватели" на чуждия език, съобразно с Европейската рамка.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg