Съкровищата на тракийските царе/2012/Из дневника на Ченелинг кн.5

Автор: Йорданка Николова

Коментари: 3

Издател Лаген-Стара-Загора
Брой страници 221
Година на издаване 2010
Корици меки
Език български
Размери 20x14
ISBN 9789543460298
Баркод 9789543460298
Категории Контактьорство, Езотерика. Духовни учения, Книги

Пред вас е 5 книга от поредицата "Съкровищата на тракийските царе - из дневника на ченелинг", в която аз продължавам да споделям с вас изумителни Информации за археологически открития, за Учители и различни актуални събития, както и за наближавата 2012г. - тема разисквана и пророкувана и от маите, и от Пророците през всички периоди на човешкото развитие, разбира се отново най-голямо внимание е обърнато на ЧОВЕКА и неговата Мисия, и основна работа на Земята - усвояването на безпрекословната Вяра, Прошка и Любов. Диалогът с Бог все така безкрайно интересен и на места разтърсващ, отново ще видим, че БЪДЕЩЕТО Е ПЛОД НА НАШИТЕ УСИЛИЯ И Е В НАШИТЕ РЪЦЕ, и отново Бог ни напомня, че винаги ни пази, защото безкрайно ни обича!

от Ина / дата: 16 яну 2014

Допълвам се.
Г-н Манолов, дължа благодарност и на вас, защото именно чрез откъс от ваша книга, публикуван в интернет /"В подземията на Мадарския конник"/ научих за Йорданка Николова.

от Ина / дата: 16 яну 2014

Прочетох първите 4 книги на Йорданка Николова и съм й много благодарна за информацията. Приемам я, и то не защото идва от Господ, а защото резонира с мен. Наистина предсказанията във времево отношение не са се сбъднали, но това не значи че няма да се случат. Времето не съществува извън нашето измерение и е важно не кога, а дали ще се случи нещо /казано е още в първата книга/.
Петата книга не можах да намеря и затова не мога да взема отношение за "очернянето" на г-н Миланов. Ще кажа само, че съм чела откъси от романите му в нета и имах намерение да си купя и книгите, но след тази жлъч, която се съдържа в горния коментар, няма да го направя. По нищо не личи, че сте за Любовта и Прошката, г-н Миланов. Жалко! Дано да осъзнаете и промените това! Имате талант на разказвач, но засега егото ви е много повече от Любовта.

от МИЛАН АСЕНОВ МИЛАНОВ / дата: 19 фев 2010

ЗА ПРОШКАТА И ЛЮБОВТА!

Купих си “Съкровищата на тракийските царе“ - пета част, от Йорданка Николова, написана от единствената в света жена, говореща директно с Господ! След Мойсей!/ А някои, като Ванга, казваха, че говорят със “Силата”, светците./
В България има личности, които контактуват с по-висши, от хората, духовни същества, но има и такива, които говорят лично с “Господ.” Едни от тях са в психиатрията, припознавайки се като Наполеон, Крал Артур, княгиня Мери и.т., а в гр. Ст.Загора живее духовно посветена госпожица, изявяваща се като прероденото дете на Орфей и принцеса Арджуманд Бано Бегум - съпруга на принц Кхуррам, построил по-късно в нейна чест “Тадж Махал.” Та, тя, принцесата де, с нестихващ захлас разказва с часове, пред ошашавената публика, за нещастната си съдба - как принцът, станал по-късно император, я обсебил единствено за себе си, как не й разрешавал да общува с хората и как тя от мъка умряла... Тези изяви обаче бледнеят пред възможностите й, единствено и само единствено тя, да може да разговаря със създателя на Вселената - Господ, подобно на библейските пророци, имали някога честта да разговарят с Него и да записват думите Му. И за да не остане по-назад от тях Йорданка Николова – принцесата от “Тадж Махал”, записва разговорите си с Господ и ги издава в дневници, наречени “книги”, които наподобяват дневник на ученичка от седми клас.
Колко несправедливо говорят хората, че Йорданка Николова прави предсказания, продиктувани й от Господа, които в повечето случай не се сбъдват. И слава Богу! Защото според написаното, например, в дневника й 5 част – на 9 май 2009 г, Господ й е казал, че до два месеца вулканите Етна и Везувий ще се събудят! Има и още много несбъднати предсказания... Важното е, че нейният Господ винаги намира оправдание за несбъдналото се предсказание и Йорданка Николова продължава, без угризение на съвестта, смело да предсказва и пророкува. Уважение трябва да се отдаде на тази жена, а не съжаление, защото тя чрез думите на Господ ни учи: да даваме и искаме Любов и Прошка; да бъдем като нея незлобливи, неотмъстителни, незаядливи, да не клеветим, да не злорадстваме и да не злословим по чужд адрес и да Прощаваме, да Прощаваме, да Прощаваме! Но преди да Простим, на всяка цена трябва да изложим на показ “провинилото” се лице, като го посочим в книгата си, или по-всякакъв друг начин, за да види “виновният” колко се е омаскарил, като не е повярвал в Господните качества на Йорданка. Точно така, “виновният” трябва да бъде оплют и омаскарен не само от “свидното дете на Господ” - Данчето, а и от привържениците й. Нужно е “крадецът и плагиаторът” на “бестселърите” й - “Съкровищата на тракийските царе”, писателят Миланов да бъде залят с помията на злобата, завистта и отмъстителността, та ако успее да оживее, да пропълзи в правия Господен път! Колко всепрощаващо и благородно!
Когато е написал първа част на книгата си Миланов не е познавал госпожица Йорданка. Когато пише втора част на книгата си той цитира текстове от вече излязла книга на Йорданка Николова, като отбеляза коректно името й при всеки цитат.
“Благородните качества”, на “свидното дете на Господ”- Данчето, можете да откриете и прочетете в петата й “книга”, където преродената “принцеса”, Йорданка Николова, ръси щедро “благородни слова” спрямо Миланов, който й обещал да я привлече за участник в списване на “Алманах”, и който тепърва щял да се пише и излиза. Спонсорът на Миланов, М, пък я назначил във фирмата си, дал й само 500 лв., но в последствие се отказал от участието й./ Защо ли?/. Освен това Миланов взел, че постъпил нечестно спрямо “пророчицата” Йорданка, като й отмъкнал ТРИ ДИСКА СЪС ЗАПИСИ НА ВЕЧЕ ОТПЕЧАТАНИ НЕЙНИ “КНИГИ”. / Взехме дисковете, защото ако се беше осъществило въпросното списание “ Алманах”, да можем по-лесно да качим на компютър някои извадки от текстовете на издадените вече книги на госпожицата. А не да преписваме, от книгите й, които също имахме, за да става по-лесно и по-бързо от дисковете. Но, уви, така и не се направи въпросният “Алманах”/. Отново повтарям, че съкровените дискове съдържат само излезлите й вече “книги”, и които имам, дори надписани лично от Николова. Мога да уверя, че книгите й не съдържат “вредни и опасни енергии за хората”! Тя съобщава, че Миланов чел, откраднал и плагиатствал факти от тези “научно-безценни книги”, където Йорданка дава всекидневни сведения за времето – дали вали, дали е горещо в Ст.Загора, разговаря с хора, изписани само с инициали, честити на Господ празници, от време на време разказва къде е ходила, какво е чула и видяла и още безброй “открития” и предсказания, естествено повечето от тях са несбъднали се...
То да бе само Миланов, който е плагиатствал от нея. Ами същото се случило и с вече покойния професор Фол, който не само, че откраднал “откритията” на детето Господне – Йорданка / тя говори за това в интервю/, ами ги направил и достояние на научната мисъл, у нас, от свое име. Какъв кошмар, да правиш “научи открития”, а да не те удостоят поне с научна титла! /Както Стамен Стаменов от асоциация “Феномени” навремето я направи една от многото член-кореспонденти на МАИ – Москва, владееща екстрасензорни способности да предсказва и лекува!/
Колкото до темите и фактите, “книгите” на Николова и моите са на лице и всеки може да сравни какво обхваща написаното.
Трябва да признаем благородните качествата, които действително притежава Йорданка Николова. Тя честно и безкористно предупреждава хората да не четат книгите на Миланов, защото те носели отрицателна енергия и били вредни, защото той откраднал не от когото и да е, а от Господ! Така де, Господ е потвърдил това! Нека не я корим за тези “божествени” писания, защото те са заложени по рождение в нея,/макар както признава самата тя в дневника си, че дълго време била атеистка/, и тя е човек, и тя пише “книги”, но с “божествено излъчване”, нека хората четат нейните... / Много “ниска топка”, Господи!/
А иначе тя казва, че това е само роман! Да, Данче, книгата на Миланов е роман, и той никога не е крил това, но има и много разкрития и съобщения от Акаша. Искам да ти обърна внимание, че Вселенската Информационна Банка Акаша не е патентована само за теб, но и за всички посветени – да не говорим за Е.Блаватска, за Ани Безант, Кейси, Е.Рьорих, Слава Севрюкова, Ванга, Вера Кочовска. Дали имам Гуру или не – ти едва ли знаеш това, но за разлика от теб имах възможност да бъда няколко пъти в Индия, срещал съм се с Гуру-учители, посетил съм Тадж Махал и някои Ашрами. Данче, бил съм и в Памир, в Балбек и някои други силно духовни места, още много преди 1990 година.
Но защо, Господи, не си предупредил Данчето, че за злепоставяне и уронване престижа на даден човек ще бъде дадена на съд. Нима някой, който е прочел “книгите” й би могъл да намери и зрънце истина, която да уличи в плагиатство писателя Миланов? И още нещо, Господи, когато човек е незапознат, с различни научни и художествени издания, моля те, Господи, вразуми го да прочете поне в книгите на Владимир Цонев, Йордан Иванов, Ангел Личков и други, че още преди години е писано, че с името древен Египет се е обозначавала територията на днешна България.
Иначе Господи и аз съм за Прошката и за Любовта.

Милан Миланов

31.01.2010 г.
София
Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg

    Пред нас е новата, пета поред книга на феноменалната Йорданка Николова, за която казват че е едно продължение на Слава Севрюкова. В нея авторката  отново споделя изумителни факти за различни актуални събития, археологически открития и най-вече информация за наближаващата 2012 година. Прогнозите са наистина сензационни – „1/3 от реките ще обърнат своя ход. Постепенно България и Турция ще се отделят и Турция – азиатската й част – ще се приплъзне към индийския океан. Азовско и Черно море ще се слеят, което ще увеличи морското ниво към Гърция и тя ще потъне. Така през 2012-2013 г. България ще има излаз на три морета – Черно, Средиземно и Егейско. Слънцето до 1,5 год. ще изгрява от североизток. След 2009-2010 г. Пирин плавно ще потъва, а Родопите ще претърпят „корекции”. Това ще е съпроводено със земетресения в тези 2-3 години в кръг, с цел разместване на плочите, но земетресенията ще са максимум до 4,5 по Рихтер. Част от брега на Черно море ще бъде залята до 1,5 м.- ниските брегове.Климатът ще стане тропически – ще се появят животни и растения, които не са характерни за страната.”
    Какво наистина ни очаква ни предстои да разберем, защото бъдещето е плод на нашите усилия и е в нашите ръце.

Антонина Ганева - Хеликон, Стара Загора