Кой управлява Земята!? Екзополитиката за състоянието на света в последните дни

Автор: Стамен Стаменов

Коментари: 4

Брой страници 364
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 406 грама
Размери 16x23
ISBN
Баркод
Категории Тайни и загадки, Езотерика. Духовни учения, Книги

Тази книга е предупреждение за последствията от реална, но скрита от обществото дейност от страна на тесен кръг хора, поставили си химерната цел да господстват над човечеството. Документалният материал, изложен в хронологичен ред, трябва да подскаже на всички, че светът има и друга, дълбоко прикривана страна, която нито едно правителство или държава не ще посмее да оповести публично. Факт, будещ изключително безпокойство и загриженост за настоящето и бъдещето ни, защото начинът на управление, демонстриран все по-брутално напоследък, почти изцяло е подчинен на жестоки интереси, безкомпромисно преследващи единствено трупането на богатства и концентрирането им в едни и същи ръце.

За съвременното общество все по-основателно и актуално звучи въпросът, qwo vadis (къде отиваш). То е обременено с неразрешими глобални проблеми и се ориентира в пространство-времето от фалшива до голяма степен наука и повърхностни образователни системи, съпътствани от развивана в погрешна насока технология. Човечеството се ръководи от постоянно деградираща в духовно отношение ценностна система и взаимоотношения, почти изцяло основани на илюзорни, но вълчи интереси.

Нарушеният енерго-информационен баланс на планетата в резултат на първичната и твърде необуздана човешка енергия я поставя в твърде незавидна ситуация днес, когато предстои поредният цикъл от гигантски промени в резултат на всевечните и господстващи над всичко космически, Божествени закони. Древните хроники и настоящата будна наука категорично предупреждават, че най-късно до 2030г. ще започне следващият цикъл на обръщане на полюсите на планетата. Това ще доведе до гигантски катаклизми, които за пореден път ще променят облика й — континентално-шелфовата структура.

Разкритият в книгата Х-команден фактор на планетата, ръководейки се от егоистичните си високомерни и до голяма степен човеконенавистни интереси, улисан в преследването на една безсмислена идея, все още не иска да приеме обективната закономерност, че Земята — заедно с биосферата и човечеството като носител на разума, представляват единна енерго-информационна система. Освобождаването от нея в никакъв случай не се постига чрез ограбване на планетарните богатства и на човечеството като цяло. Уви, твърде късно е да се проумее, че този път основно променя и начина на живот на личността. За поставилите си велика цел той е коренно различен и нееднократно показван от духовно извисените личности.

Посланието в тази книга не е за всеки. То е отправено към израсналите духом хора, на които просто им липсва достоверна информация, за да настроят собствената си енерго-информационна система на вярната вълна. Тъй като сюжетът е наситен с информация, съветът ни е книгата да се прочете повторно, като материалът се усвоява бавно и дълбоко критично. Главното е да бъде разбран неговият лайтмотиви; същевременно да се даде простор на собственото мислене. Апелът ни към всеки докоснал се до него е без страх и трезво да направи сериозен анализ на ситуацията в съвременни свят, дори и да достигне до въпроса: "Ако всичко това е истина, какво мога да направя за себе си и за света, в който живея?"

от някой / дата: 17 авг 2016

Аз пък се чудя защо не са си написали издателя.

от анелия райкова / дата: 26 май 2016

много скъпа книга!

от читател / дата: 29 авг 2015

Рядко точна книга!

от Читател / дата: 25 мар 2015

Абе, как е възможно през 2015-та година да се правят такива корици? Авторите на това творение (които са неизвестни, голяма мистерия) нямат ли поглед върху западното книгоиздаване?

И е поредната книжка на тази тематика, при това на доста солена цена. Който си я купи и получи просветлението, честито.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]