Превратът срещу ГЕРБ и войната срещу демокрацията

Автор: Кънчо Кожухаров

Коментари: 34

Издател Лингея
Брой страници 152
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 205 грама
Размери 14x21
ISBN 9789549247176
Баркод 9789549247176
Категории Социология и политология, Хуманитарни науки, Книги

Хартиено издание

Наличност: НЕ
Доставка: не е в наличност

Цена: 10.00 лв.

Безжалостният анализ на Кънчо Кожухаров разпръсва мръсната медийна мъгла, прикриваща настъплението на необолшевизма.
За това настъпление съдейства една политическа змия, която за сто години е събрала в жлезите си достатъчно отрова, за да накара обществото да изгуби способността си да различава истината от лъжата.
Целта е да се разбие Европейският съюз отвътре, а средството за нейното постигане - като вкара българската икономика и българите във васална зависимост от Русия.

от Читател / дата: 21 окт 2014

Кожухаров е конюнктурен автор. Книгите му следват измислени тези, поради което са слаби и безинтересни.

от Историкът / дата: 11 окт 2014

Всички поръчкови опити да се омазкарят Изтока за сметка на Запада са политически поръчки от определенни кръгове и опити да ни отдалечат от вековното ни братство с Русия! Тази книга и автор ме разочароват дълбоко!

от календеров / дата: 10 окт 2014

Уникално слаба книга!!! Потресен съм от бездарието на този Кънчо Кожухаров. Днес в една от книжарниците я прелистих - ужас! Повърхностна, безинтересна и много елементарна книга. Язък, надявах се на нещо поне малко по-добро и задълбочено.

от vigilante / дата: 29 сеп 2014

Браво! Бълария наистина е в опасност и истината трябва да се тръби. На косъм сме от това да ни откраднат държавата, която и без това е ограбена и опустошена. Но има и по-лошо - да бъде открадната и подарена на Путин, да бъде преместене в Сибир и накрая заличена. При първите симптоми за това 300-400 хиляди души ще избягат и това ще бъде краят на социума, краят на България. Има такава реална опасност; това даже се случва в момента; има хора, които работят за това. Боже пази България --- но е добре и ние да Му сложим едно рамо.

от дилър / дата: 29 сеп 2014

Г-жо Христова, какви са тези врели-некипели?!
Коментарът е редактиран от администратор.

от Мариана Христова / дата: 24 сеп 2014

Книгата на г-н Кожухаров е невероятна. Успял е да прозре всички планове на статуквото и как агентите на Путин направиха всичко възможно да отклонят България от проевропейския й курс. Няма друга такава книга, която толкова аргументирано и интересно да показва глобалния заговор в България. Книгата е ценна и с друго - автора предсказа днешните координирани протести срещу шистовия газ, цените на тока и миньорските протести - всички организирани от петата колона на Путин и заплашващи да съборят бъдещото управление на България, ако е проевропейско и процивилизационно.

от Аспарух Йорданов / дата: 12 авг 2014

Много силна много истинска и много смела книга!

от Дора Багряна / дата: 06 авг 2014

Една от малкото книги, които казват Истината за последните години. И ще познаете Истината, и Истината ще ви освободи.

от Поручик Бенц / дата: 01 авг 2014

Много истини има в тази книга, много аргументи и факти е привнесъл автора, много неща е разровил и смелостта му е достойна за почит! Такива хора като него в Древния Рим са били провъзгласявани за герои и са ги качвали на Форума с лаврови венци и са пеели песни за храбростта им!

от Брааво! / дата: 25 юли 2014

Най-добрата политологична книга за последните години.
Коментарът е редактиран от администратор.

от Дани Данов / дата: 25 юли 2014

Браво,истината трябва да се каже най-накрая с широк глас!

от Ретро-комунягата Кожухаров / дата: 15 юли 2014

Тази книга е продукт на син комунист. Няма нищо по-лошо и по-досадно от сините комунисти.

от Xa / дата: 31 май 2014

Ха, и таз добра...Зорнице, ако ти трябва помощ да се ориентираш в политическата обстановка у нас, просто се върни с тридесет години назад и пак кажи "партиен поръчков драскач", веднага ще разбереш , защото една беше тя, Партията родна. Но има едно малко неудобство...не казваийдумите високо на глас, че току виж, си се озовала в Белене...

от Зорница Евстатиева / дата: 31 май 2014

И коя е партията-поръчител на книгите на Тодоров, просветлете ни, за да сме и ние информирани. Явно знаете щом толкова категорично заявявате че е "партиен поръчков драскач" на фона на политолога Кънчо.

от Надя / дата: 31 май 2014

Господине, алцхаЙмер се пише по друг начин, но нейсе. Отговорът Ви до мен няма никаква връзка с моя коментар - не вярвам да е плод на ужасната болест или не дай Боже нещо по-тежко. Книгата е бездарна и за съжаление излишен разход на енергия и ресурс е да се купи и прочете.

от Лекари от спешното / дата: 31 май 2014

Страхотна книга! И пророческа! Евроизборите показаха кой е прав и кой крив.
Коментарът е редактиран от администратор.

от ! / дата: 18 май 2014

Надя, я си помисли добре-не е ли време столетницата най-после да излезе в пенсия, че с нейния алцхаимер забравя много бързо, даже на момента, какво е приказвала, докато докопа властта. И едва ли другите са смешници, само защото я понасят все още, макар и да и се налага да ползва вече памперс...Не е смешник този, който търпи подобна памперсова ситуация, нито който я изобличава, а който ръкопляска на тая трагикомедия, както ти например.

от Политиката е за специалисти / дата: 18 май 2014

Автора да си гледа фантастиката макар че и там е мн зле

от надя / дата: 16 май 2014

Г-н Кожухаров, толкова прозира писането на коментари от Вас и семейството Ви, че щеше да е смешно, ако не беше жалко. Дайте възможност на реални читатели, колкото и да се малко те на слабите Ви писания, да напишат истински читателски мнения. Веднъж се излъгах да купя една от книгите Ви за корупцията и повече няма да допусна грешката.

от слаба ракия / дата: 16 май 2014

Ако се съди по ниското качество на съдържанието в другите книги, то няма причини да се очаква, че тази е нещо различно.
Коментарът е редактиран от администратор.

от Холдън Колфийлд / дата: 16 май 2014

Най-сетне Истината излезе наяве - след цяла сюрия платени публикации и опити за омаскаряване на единствената демократична алтернатива на България и единственото спасение от руския ботуш.Трудно ще му бъде на г-н Кожухаров, защото медиите са окупирани от особено активни в интернет пространството червени проруски тролове (вижте коментарите под книгите на мустакатия Антошка и ще разберете за какво говоря). Но колкото и да е тежка борбата, нямаме друг изход - България или ще продължи да е част от демократичния и цивилизован свят, или ще бъде погълната от бездънната паст на Кремълската шайка, която води и самата Русия към пропаст.
Коментарът е редактиран от администратор.

от Господинов / дата: 16 май 2014

Разгеле :) някой да напише цялата истина в книга... Чети народееееее..

от X. / дата: 15 май 2014

Неслучайно французинът е казал: " Всеки народ има това правителство,което заслужава." Докато някои от така наречения ни народ посрещат с " Ха ха ха" типично българските проблеми по ръководене на държавата ни, нищо добро не ни чака. Сами си го заслужаваме с празноглавието си, особено по време на избори. Една е партията, която уважава демокрацията, и всички знаем коя е тя. Надявам се на следвеащите избори да гласуват осъзнатите, и то без "Ха ха ха'"

от Тодор Антонов / дата: 15 май 2014

По приказките за необолшевизъм по адрес на дясното пространство ще познаете слугите на статуквото.
Те не искат промяна - затова кукловодите ги карат да очернят всичко дясно в България, за да може само твърдият електорат на русоидите БСП, ДПС, Атака, Бареков, ВМРО и другите червени партийки да гласува, а интелигентните хора с десни убеждения да бъдат омерзени - също както направиха преди една година с ГЕРБ.

от viva / дата: 15 май 2014

Някой успя ли да прочете книгата? Че до колкото знам е от вчера?

от книжар / дата: 15 май 2014

Ха-ха-ха.... много смешна книга. Ако говорим за необолшевизъм - то без съмнение това е ГЕРБ. А фантасмагориите за разбиване на ЕС отвътре и ролята на БГ-то в това начинание... са кич отвсякъде. А този шлагер за зависимостта най ми допада... Аз също съм зависим... от ирландската спиртоварна Бушмил... Онзи ден шотландците пратиха писмо за да се оплачат, че не е честно... да не пия от техния Джони...

от някой / дата: 15 май 2014

Първокласни наблюдения и убиствен анализ на политически събития в България. Браво Кънчо.

от Сидер Недоволен / дата: 14 май 2014

Кънчо Кожухаров има смелостта да назове истинската причина за българската национална трагедия през последните 70 години - влиянието на Кремъл, което се простира на всички нива. Остарялата ресурсна икономика на Русия, която не смее да се реформира заради страха от промяна в политическата система, е паразитна по своята същност и изсмуква жизнените сили на България, крадейки Еврофондове и в същото време обвинявайки ЕС за собствените си престъпления. Но най-страшното тепърва предстои, ако не се вземат мерки за справяне с петата колона на Путин в България.

от кожух овчи / дата: 14 май 2014

кънчо, стига си писа сам положителни коментари. така и така книгата не струва.

от Гражданска доблест / дата: 14 май 2014

В сравнение с книгите на агента с мустачките Тодоров Кънчо Кожухаров се е справил много по-добре.
Страхотна книга, поздравявам го за смелостта!

от лена антонова / дата: 14 май 2014

Отново изрезки от вестници и измислици на хора, които искат да бъдат забелязани като писатели. Не мога да нарека книга, нещо,което удоволетворява амбициите на пишещия, но не и желанието на читателя да намери факти, доказани с аргументи.

от хб / дата: 14 май 2014

Г-н Кожухаров е човек с морал и принципи. Сигурен съм, че книгата ще е изобличителен документ срещу настъпващата червена заплаха срещу България.

от Сплотен социум / дата: 14 май 2014

Браво, Кънчо!

от Б. / дата: 14 май 2014

Браво на Кожухаров за смелата и достойна позиция в държавата на марионетките!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg