Културният туризъм - мисията на Велико Търново

Автор: Соня Алексиева

Коментари: 0

Издател ПР-Туризъм-консулт
Брой страници 192
Година на издаване 2011
Корици меки
Език български
Тегло 373 грама
Размери 23.5x16
ISBN 9789549134896
Баркод 9789549134896
Категории Книги за България, Книги

„Културният туризъм - мисията на Велико Търново" е книга за това как едно решение, един добър екип и едно добро партньорство могат да „позлатят" една добра идея.
Защо и как Велико Търново създаде единствения специализиран форум за културен туризъм в България? Защо на Международното туристическо изложение „най-българският град" беше предложен за Балканска столица на културния туризъм? Как културният туризъм стана запазена марка на един град, превърнал туризма в своя основна индустрия? Осем години по-късно в тази книга са отговорите на въпросите, имената на хората и цената на имиджа.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg

Соня Алексиева е пресаташе на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) от 1595 г. Тя е PR консултант с дългогодишен опит в областта на връзките с обществеността, с тясна специализация пъблик рилейшънс в туризма. Завършила е журналистика в СУ \"Св. Климент Охридски” и следдипломни Квалификации по \"Пъблик рилейшънс и реклама\" и \"Мениджмънт на туристическия бизнес\". Има 15-годишен журналистически стаж.
Автор е на книгите \"Животът до моето рамо\" (В съавторство); \"Изящните престъпления\"; \"Човекът, който създаде \"Етъра\" - книга за Лазар Донков\". Има стотици публикации в специализирания и научна печат по проблемите на частния туризъм, пъблик рилейшънс и бизнескомуникациите.
Д-р Соня Алексиева е хоноруван преподавател по пъблик рилейшънс в НБУ, СУ \"С6. Климент Охридски\", НСС и др. като PR експерт по туризма е участвала в редица български и международни проекти, семинари и конференции. Дългогодишен член на Националната комисия за реклама при Министерството на икономиката.
Член е на Международната организация на журналистите и писателите по туризма (FIJET) и на българската й секция АБУЖЕТ. Член е на Международната асоциация по пъблик рилейшънс (IPRA). Член е на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО). Член е на УС на БХРА.