Диетично хранене. Основни принципи за лечение на 45 болести

Автор: Съставител В.Шуманов

Коментари: 0

Издател Здраве-и-щастие
Брой страници 224
Година на издаване 2009
Корици меки
Език български
Тегло 159 грама
Размери 19x13
ISBN
Баркод
Категории Лечебно хранене. Гладуване, Медицина за всеки, Книги

В книгата са изложени основните принципи на диетичното хранене при:
• Болести на храносмилателната система - язва, гастрити, колити, запек
• Бъбречни болести - бъбречно-каменна болест
• Жлъчни болести - жлъчно-каменна болест
• Чернодробни болести - хепатит
• Болести на сърдечно-съдовата система - високо кръвно налягане, инфаркт, стенокардия,
• Ставни болести
• Болести на обмяната - диабет, наднормено тегло, отслабване, подагра
• Бронхопневмония, анемия и др.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg