Консервиране на месо и месни деликатеси в домашни условия. Вкусно и лесно

Автор: Дочо Семов - Съставител

Коментари: 0

Издател Еньовче
Брой страници 96
Година на издаване 2006
Корици меки
Език български
Тегло 125 грама
Размери 20x14
ISBN 9549373282
Баркод 9549373282
Категории Кулинарство и ресторантьорство, Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Задачата на настоящата книга е да опише начините за дълготрайно запазване на месото от домашните животни - както най-често употребяваните, така и по-рядко използваните. Тук можете да научите всичко за замразяването, осоляването,,сушенето, опушването и консервирането, да разберете как да прготвите домашна луканка, суджук, пастърма, старец, бабек, бахур и много други.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg