Хомеопатично лечение на деца: Детски конституционални типове

Автор: Д-р Пол Хършку

Коментари: 0

Издател Анхира
Брой страници 344
Година на издаване 2006
Корици меки
Език български
Тегло 280 грама
Размери 21x14
ISBN
Баркод
Категории Хомеопатия, Медицина за всеки, Книги

Хартиено издание

Наличност: ДА
Доставка: 3 дни

Цена: 14.00 лв.

"Хомеопатията ни помага да разбираме по-добре децата си, да знаем към какви болести са предразположени те, кои части от тялото им са слаби и какви стресове да избягват. Някои деца имат силни страхове, други са прекалено чувствителни, трети са по-буйни... Опознавайки детските конституции, родителите ще бъдат по-полезни на децата си, а лекарите лесно ще откриват хомеопатичните лекарства за малките си пациенти."
Д-р Пол Хършку, автор на книгата

"Наистина има голяма необходимост от информация за хомеопатичното лечение на деца. Литература на тази тема почти няма, като се изключи книжката на Борланд, която, макар и добра, не е достатъчна за нуждите на нашето време. Книгата на д-р Хършку по-добре от всяка друга дава информация, която е извънредно полезна за всеки хомеопат, лекуващ деца."
Проф. Георгос Витулкас, световно признат учител по хомеооатия и автор

"Много се впечатлих от грижливото и задълбочено отношение на д-р Хършку към всяко лекарство. Тази книга е много полезна за всеки, който изучава или практикува хомеопатия. Горещо я препоръчвам на всички колеги и студенти."
Д-р Роджър Морисън,
Директор на Колеж по хомеопатия "Ханеман"

"Трудът на д-р Хършку е съвременна педиатрична материя медика, която ще помогне на детските лекари да разберат колко е важно единството между тяло и психика и как това единство се проявява при здраве и болест. Тази книга ми помага много в педиатричната практика, защото ми даде възможност да видя, чуя, помириша, вкуся и усетя всеки един от основните детски конституционални типове."
Доц. д-р Ричард Соломон, Пенсилвански медицински колеж

"Тази книга е впечатляващо практичен наръчник по хомеопатия, който убедително описва причините, лежащи в основата на детските здравословни проблеми. Ясните и живи описания ще ни помогнат по-дълбоко да разберем децата и да ги лекуваме по-пълно."
Д-р Кенет П. Столър,
Американска академия по педиатрия

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg