Готварските техники и умения Книга Първа

Автор: Невяна Кънчева

Коментари: 0

Издател Колхида
Брой страници 496
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 729 грама
Размери 23x16
ISBN 9879546720571
Баркод 9879546720571
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Хартиено издание

Наличност: ДА
Доставка: 3 дни

Цена: 23.00 лв.

Самото заглавие на тази тритомна енциклопедия показва желанието ми да систематизирам наученото и да го предложа по достъпен начин. Назад във времето остава паниката, че материята е необхватна. Първата книга на енциклопедията е факт. Искрено се надявам да бъде оценена от всички типажи "кулинарни читатели" - и от гастрономите, и от колекционерите и от новоизлюпените домакини, а защо не и от мъжете-мераклии.
Нявяна Кънчева


От първата книга от тритомната енциклопедия ще научите всичко за удобно оборудваната кухня, ще усвоите основните кулинарни техники и хитрости, ще зарадвате семейството си с нови вкусни специалитети.

Азбучният индекс ще ви помогне лесно да се ориентирате и тутакси да откриете рецептата, която ви е нужна сред голямото предизвикателство - над 2 000 вкусотии.

Цветното приложение ви предлага 15 топ-рецепти, избрани от книгата и едно голямо удобство - да проследите приготвянето им стъпка по стъпка. А това означава перфектно и безгрешно изпълнение.

Ключови думи: 10 август - Ден на готвача

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg