Плевен


Адрес: гр. Плевен , ул. "Васил Левски" 161

тел.: 064 600 620

E-mail: [email protected]


Работно време:

понеделник-петък:

09.30 - 19.00 ч.

събота:

10.00 - 18.00 ч.

неделя:

10.00 - 14.00 ч. и 14.30 - 17.00 ч.

 

 Работно време от 26.09. до 30.09.2022 г.вкл.:

10.30 - 18.30 ч.