Ненадминати в спорта

Автор: Тед Гарат

Коментари: 0

Издател НЛП-България
Брой страници 200
Година на издаване 2010
Корици меки
Език български
Тегло 195 грама
Размери 21x13.5
ISBN 9789548753050
Баркод 9789548753050
Категории Спорт, Хоби и свободно време, Книги

По-добра вътрешна подготовка за спортисти с НЛП

"Ненадминати в спорта" ще помогне на спортистите на всички нива да подобрят значително своето представяне в рамките само на четири седмици. Опитайте нещо ново и постигайте оптимални резултати – всеки път!

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg

Книгата се опира изцяло върху нервно-лингвистичния метод за развиване на личността и едно от предимствата й  е, че е написана за широк кръг от читатели - непрофесионалисти и хора недотам запознати с метода НЛП.
Спортът е част от живота на много хора -  за една част от тях той се е   превърнал в професия, а повечето го практикуват само за удоволствие и  здраве.

 "Ненадминати в спорта" е за тези, които търсят спортни постижения. Често спортистите са в  добра физическа и спортна форма, след като са   положили   многогодишни усилия в дисциплината, която упражняват, но успехите  им се основават  най-вече на  психологическата  им подготовка. Примерната  формула за успех е: "Предствяне = физическа подготовка + технически умения + психологически умения". Крайната цел е изграждането  на трайни умения, които да  се превърнат  в рутина -  действия,  идващи като естествен процес.

Друго известно название на техниката НЛП е "метод на премахването", т.е. изчистване на излишното и изграждане на увереност в себе си.  Освен описателна информация, авторът задава и насочващи въпроси за типа спортист, неговата вътрешна същност, а  отделните глави са изградени под формата на действия - набляга се на умствените разгрявки, позитивната нагласа, увереността, вярванията и ценностите на отделната личност.
Изданието е стратегия за успех -   за  моделиране на тялото  и  моделиране на съзнанието, като  не трябва да  забравяме, че  със силата на мисълта може да се направи всичко.

Вера Кабамитова, Хеликон Пловдив - Център