Силата на твоя чар. Развий умението да покоряваш

Автор: Брайън Трейси, Рон Ардън

Коментари: 0

Издател AMG-Publishing
Брой страници 176
Година на издаване 2009
Корици меки
Език български
Тегло 220 грама
Размери 21x14
ISBN 978-954-9696-17-2
Баркод 978-954-9696-17-2
Категории Приложна психология, Книги

Брайън Трейси и Рон Ардън – едни от най-уважаваните експерти в сферата на ефективната комуникация – са помогнали на стотици хиляди хора да постигнат забележителни резултати в личните взаимоотношения, професионалното развитие и бизнеса. Двамата са стигнали до извода, че без значение колко сте талантливи, умни и квалифицирани, 85% от успеха във всяка сфера се дължи на умението да сте в хармония с околните, да ги убеждавате, да ги покорявате или казано с други думи – да използвате силата на своя чар.
Ако се съмнявате в това твърдение, помислете за своето обкръжение. Сигурно сте срещали такива хора – те с лекота пленяват околните и са магнит за успеха. А след като сте били в тяхната компания, се чувствате заредени с положителни емоции. Тези личности притежават невидима, но силно въздействаща сила. Именно това е силата на личния чар!
Умението да покоряваш хората обаче може да се развие. В “Силата на твоя чар” Трейси и Ардън ви разкриват възможностите, които могат да се открият пред вас, ако следвате съветите им. Тази невероятно полезна книга ви предоставя техники, лесни за научаване и приложими във всички ситуации. Можете да ги използвате във всеки аспект на общуването и скоро ще сте в състояние да отваряте вратите, застанали на пътя ви. Ще промените отношенията си с хората около вас, като се научите как:
- да грабнете вниманието на околните за няколко секунди;
- да спечелите подкрепата на хора, които могат да ви бъдат полезни;
- да оказвате влияние чрез езика на тялото;
- да слушате активно;
- да говорите убедително;
- да бъдете уверени в себе си.

„Силата на твоя чар” обяснява как чрез развиване на умението да покоряваш чаровните хора се наслаждават на по-добри взаимоотношения с клиенти, печелят симпатиите на околните лесно, разбират се с приятелите и любимите си хора. В книгата са включени и специфични методи, с помощта на които по-лесно ще очаровате един мъж или една жена.

Брайън Трейси е световноизвестен лектор по теми като психология на успеха, лидерство, предприемачество и мениджмънт. Годишно говори пред повече от 250-хилядна публика, консултирал е над 2 милиона души и 1000 компании. Най-известните му книги са „100-те абсолютни закона на бизнес успеха”, „Как да постигаме целите си”, „Забогатейте по свой начин” и други.

Съавторът му Рон Ардън е избран за „Гуру на лекторите по ораторско майсторство”. Преподава изкуството на публичната реч на мениджъри, политици, юристи, радио- и телевизионни водещи.

Ключови думи: приложна психология, самопознание

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Опитвали ли сте да се харесате на някого. Аз лично да, за вас не знам, но не се съмнявам в положителния ви отговор. Всички искаме да покоряваме чрез добро впечатление, което оставяме у приятели, познати и непознати. Но доброто впечатление е не само обноски, но и ЧАР. Брайън Трейси и Рон Ардън ми помогнаха да постигна няколко запознанства, които ми се струваха напълно невъзможни. Дори чарът да ви е дар божи, винаги има какво да се научи - човек се учи докато е жив. А авторите са вникнали в същността на това качество, този талант, който всеки може да изгради стига да повярва в това! Помогна на мен, ще помогне и на вас, да бъдете по-чаровни, да грабвате вниманието, да говорите убедително и най-важното – да бъдете уверени в себе си.

Рафи Бохосян - приятел Хеликон Бургас

Често пъти хората недоумяват как мъже и жени с най-обикновена външност привличат и „омагьосват“ околните много повече и от най-съвършените красавци. „Няма значение дали си красив. Важното е да си чаровен“ заключава Сара Бернар по този въпрос.
    Добрата новина, която Брайън Трейси и Рон Ардън носят на читателите на „Силата на твоя чар“ е, че тази чудодейна способност не е „някаква мистична съставка на гените ни“, макар, че очевидно някои я притежават в по-голяма степен от други още по рождение.  И все пак, чарът се усвоява, а задачата на авторите на книгата е да бъдат полезни на всеки, който иска да положи усилие в тази посока.
    Какво всъщност представлява чарът?Какви са техниките на общуване, на контрол над тялото и ума, чрез които „чаровниците“ въздействат на обкръжението си? Как да използваме „оръжията“ на чара в личния и публичния си живот? Това са въпросите на които ще намерите отговор ако отделите съвсем малко от времето си, защото книгата се чете както се казва за „отрицателно време“. При всички случаи то ще ви се отплати стократно защото „социалната интелигентност или способността да взаимодействате, разговаряте, убеждавате другите и да се споразумявате с тях е най-високо платения вид интелигентност, който можете да имате.“
Успех!

Флорика Симеонова Велева - Хеликон, Благоевград