Как да се справим с обществените поръчки

Автор: Пламен Немчев, Александър Караоланов, Звезделина Божинова

Коментари: 1

Издател Класика-и-стил
Брой страници 234
Година на издаване 2006
Корици твърди
Език български
Тегло 435 грама
Размери 22x14
ISBN 95432718X
Баркод 95432718X
Категории Икономика, Книги

Правилната организация и управление на процесите на възлагане на обществени поръчки придобива все по-голямо значение за развитието на пазарната икономика в страната. Те стимулират конкуренцията и ефективното разходване на публичните средства.
Целта на тази книга е да предаде част от теоретическите и практическите познания на авторите в областта на обществените поръчки на възможно най-широк кръг от хора. Книгата съдържа указания към възложителите за създаване на правилна организация и управление на възлагателните процеси. Наред с това, в нея се прави анализ на нормативната уредба на обществените поръчки у нас в светлината на европейското право и се дават практически съвети и отговори на актуални въпроси от сферата на обществените поръчки. Авторите на тази книга са висококвалифицирани експерти с богат опит в областта на обществените поръчки.

от Борислав / дата: 02 юли 2008

Книгата е безполезна, акоискате да се ориентирате в хаоса, наречен обществени поръчки! Дебелите й корици и безвкусните опити за шеги по тях би трябвало да алармират, че в нея няма нищо повече... Не я купувайте, както направих аз!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg