Математика 12. клас/ ПрП

Автор: Стефан Додунеков и др.

Коментари: 0

Издател Регалия-6
Брой страници 204
Година на издаване 2003
Корици меки
Език български
Тегло 244 грама
Размери 0x0
ISBN 9789547450608
Баркод 9789547450608
Категории Учебници 8-12 клас, Средно образование 8-12 клас, Учебна литература, Учебници

Помагалото е предназначено за учениците от 12. клас и техните учители. Включеният в него материал има за цел да осигури условия за усвояване на основните знания от Държавните образователни изисквания по математика за 12. клас, както и за конкретизиране, разширяване и задълбочаване на вече придобитите. За това спомагат приведените исторически факти, допълнителните доказателства и разнообразните, с различна степен на трудност, задачи. Направените акценти и обобщения на учебното съдържание подпомагат затвърдяването и практическото прилагане на усвоеното.

Съдържанието е структурирано по теми, които следват учебната програма по математика за 12. клас - профилирана подготовка. В края на темите са включени тестови задачи с избираем отговор, които дават възможност както за текущ контрол и проверка, така и за самооценка на знанията и уменията.

Помагалото може да се използва от учениците от 12. клас в часовете по профилирана подготовка, за самопроверка, както и в подготовката за зрелостни и кандидатстудентски изпити. То ще бъде полезно и за учителите в процеса на работа - за реализиране на образователните цели и на учебното съдържание.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg