Основи на тибетската медицина

Автор: Колектив

Коментари: 0

Издател Скорпио
Брой страници 256
Година на издаване 2003
Корици меки
Език български
Тегло 279 грама
Размери 0x0
ISBN 9547920936
Баркод 9547920936
Категории Източна медицина, Медицина за всеки, Книги

Хартиено издание

Наличност: ДА
Доставка: 3 дни

Цена: 14.99 лв.

В продължение на хилядолетия в Югоизточна Азия се е формирала тибетската медицинска система, обединяваща знания за човека и неговия организъм, за здравето, за болестите и за лекуването на тези болести. Стотици хиляди хора от целия свят проявяват непрестанен интерес към тази жива и актуална „мъдрост на вековете". Разбира се, сведенията, изложени в тибетските медицински трактати, са трудноразбираеми и необичайни за съвременния читател.
Книгата на Лев и Лидия Хунданови и Татяна Батомункуева представлява съвременна интерпретация на различни теоретични и практически раздели от тибетската медицина, които образуват нейната основа.
Като се запознаете с основните принципи на тибетската медицина, вие ще можете не само да предотвратите възникването и развитието на множество тежки болести, но и да ликвидирате вече съществуващи недъзи, защото ще ги познавате и ще можете сами да остраните причините за тяхното възникване. С помощта на тибетската медицина ще можете да запазите здравето си или да го възстановите, ако е загубено; ще намерите оптималния път към хармонията с вътрешния и околния свят и към щастливо дълголетие.
Лев Лукич Хунданов е академик от Академия на медицинските науки, директор на Международния център за електропунктура, доктор на медицинските науки, професор.
Лидия Лукинична Хунданова е доктор на медицинските науки, професор, през 1975-1980 г. е била ръководител на отдел „Биологично активни вещества в индо-тибетската медицина" в Бурятския филиал на Сибирския клон на Академия на науките на СССР, в продължение на две години е специализирала в Тибетския център в Дарамсала (Индия).
Татяна Валентиновна Батомункуева е иглотерапевт, кандидат на медицинските науки, през 1992 г. е специализирала в Китай.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg