Сила за живот 1

Автор: Харви и Мерилин Дайъмънд

Коментари: 3

Издател Кибеа
Преводач Евелина Банева; Десислава Лазарова
Брой страници 358
Година на издаване 2021
Корици меки
Език български
Тегло 392 грама
Размери 13x20
ISBN 9789544740221
Баркод 9789544740221
Категории Лечебно хранене. Гладуване, Медицина за всеки, Книги

Книгата е предназначена за всички, които са се убедили, че ефектът от строгите диети е краткотраен. Тя предлага напълно нов начин на хранене, който ви позволява да консумирате без ограничение любимите си ястия и ви помага да постигнете и съхраните оптимално тегло и цветущо здраве, като увеличите жизнената си енергия и работоспособност.

„Сила за живот“ се откроява като една от най-ефективните, изпитани и масово приети системи за хранене, която надживя стотици други издания.

от Атанас / дата: 25 дек 2015

За 2 години свалих 25 килограма преди 15 години със Сила за живот., и сега пак започвам. едно време книгата струваше 6 лева, а сега 16 лв. Коментарът е редактиран от администратор.

от Lubomir Vachev / дата: 17 юли 2015

Мога ли да попитам тези хора които са написали книгата Сила За Живот те диетолози ли са :)

от Diana / дата: 15 авг 2012

Определено любимата ми книга относно храненето! Уникална и с това, че е издържала изпитът на времето. Препоръчвам я горещо, защото в нея има много полезни съвети и информация, която може да е от помощ за всеки.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

В тази книга се разкриват много заблуди относно здравето и храненето на човека. Освенче би ви била много полезна ако сте решили да пазите диета, тя със сигурност ще промени и начина ви на хранене дори без да сте я потърсили с желанието да отслабнете. В нея не става въпрос да се гладува, да се избягват някои храни и да се броят калории. Нищо подобно!
Здравословното хранене изисква да се разберат както устройството на храносмилателната система, така и принципите на правилното съчетаване на храните. За разграждането на различните видове храни в стомаха се отделят различни по химичен състав храносмилателни сокове – киселинни, алкални и основни. И когато са неправилно комбинирани стомахът изпитва затруднение да ги разгради. Тогава идват т.нар. "киселини", чувството за тежест, а в резултат храната загнива и ферментира. В следствие на това в тялото се отделят токсични киселини.
Харви и Мерилин Деймънд разкриват в каква голяма степен храненето определя до колко ще сме здрави. А това е най-важното за всеки.

Русалина Господинова, Хеликон Стара Загора