Bulgarian National Cuisine/ тв.к.

Автор: Пламен Славчев

Коментари: 0

Издател Скорпио
Брой страници 128
Година на издаване 2018
Корици твърди
Език английски
Тегло 495 грама
Размери 17x24
ISBN 9789549082593
Баркод 9789549082593
Категории Българска кухня на чужд език, Кулинарство и ресторантьорство, Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Because of its geographical position and 1300 years of history Bulgarian cuisine has a great fame and its own uniqueness but it also has taken the best from Slavonic, Greek and Turkish cuisines.
Gourmets have long sinse esteemed that Bulgarian cuisine is spicy, delicious and healthy. It is world-wide known for the abundance of fresh vegetables and fruits, fasty meat, grilled or served with piquant sauces, mouth-watering vegetarian dishes, simmered slowly on low heat, the savoury soups and famous desserts, and for the yoghurt which is the best in the world.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]