Домашен хляб с квас от нулата

Автор: Джеймс Мортън
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Бетера Букс
Преводач Таня Карачанова
Брой страници 160
Година на издаване 2023
Корици меки
Език български
Тегло 321 грама
Размери 15x19
ISBN 9786199214633
Баркод 9786199214633
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Домашен Хляб с КВАС От нулата е изчерпателно ръководство заредено с принципи и практически съвети, за да изпечете вкусен домашен хляб с квас всеки път. Домашните пекари смятат за голямо предизвикателство приготвяне на хляб с квас. Изменчив и деликатен, всеки хляб е уникален, а направата му идва с много подводни камъни, за които трябва да се внимава.

Хляба с квас е нещо повече от храна – той е наука. Така че кой по-добре може да обясни основите на приготвянето на хляб със закваска както на начинаещи, така и на опитните пекари – експерта по ферментация и пекарски педант д-р Джеймс Мортън.

За да се получите идеалният “перчем”, коричка и големи въздушни мехури (crumbs).. Джеймс превежда домашния любител пекар през всички аспекти на производството – от брашната, закваската, хидратацията до месенето, оформянето, втасването, печенето до нарязването на перфектния хляб.

Домашен Хляб с КВАС От нулата е пълно ръководство, лесно за употреба заредено с множество снимки, практическите съвети и съвети за отстраняване на проблеми и обяснения какво работи и защо.

Включва още проверени рецепти с ясни указания, инструкциите стъпка по стъпка, за да изпечете перфектния хляб с квас всеки път.

Започнете да печете днес!

Ключови думи: Великден, Готвим с любов, 10 август - Ден на готвачите в България, Коледна трапеза, Кулинарни пътешествия

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]