Науката в кулинарията

Автор: д-р Стюарт Фаримонд
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Bettera Books Publisching
Преводач Стоянка Карачанова
Брой страници 258
Година на издаване 2022
Корици твърди
Език български
Тегло 1106 грама
Размери 22x26
ISBN 9786199214626
Баркод 9786199214626
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Отговорите на въпроси, които разкриват тайните в готвенето

Опознай науката и готви като шеф готвач!

Разбери защо не е нужно да се маринова месото цяло денонощие, как може да подсилите вкуса и аромата на сушените подправки, защо препичането на ядки е най-добре да се прави в микровълнова фурна, как може да сготвите перфектно поширано яйце с помощта на сол и още много други кулинарни тайни.
Издигни уменията си на следващо ниво и подобри готвенето си.

Написана от лекар, понастоящем учен в областта на храните д-р Стюарт Фаримонд, който пренесе науката в кулинарията по телевизията и радиото.

Ключови думи: Подари за Никулден, Готвим с любов, 10 август - Ден на готвачите в България, С вкус на есен, Коледна трапеза, Кулинарни пътешествия

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]