Брачен живот

Автор: Иван Иванов

Коментари: 0

Издател Сириус-4
Брой страници 254
Година на издаване 2001
Корици меки
Език български
Размери 0x0
ISBN
Баркод
Категории Приложна психология, Книги

Целта на тази книга е просвета. Тя е предназначена да служи на всички младоженци, които още не познават книгата на живота, и на всички съпрузи, които най-добре знаят необходимостта от един съветник и ръководител в тази тъмна, пълна със загадки и въпроси област.
Книгата е чисто практическа. Обхваща почти всичко, което интересува съпрузите из областта на половия живот в брака.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg

Доцент д-р Иван Иванов е преподавател в Стопанския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Чете академичните курсове Количествени методи в управлението, Количествени методи за икономически анализ, Микроикономика II, Теория на игрите. Под негово ръководство са защитени магистърски тези в областта на изследванията чрез игрови модели на процеси в икономиката и финансите, приложения на динамичния подход за анализ на модела на Курно и др.
Научноизследователските му интереси са в областта на моделиране със средствата на математиката и информатиката при изследване на модели в икономиката и управлението. По-специално се занимава с приложения на игровите модели на Курно и Стакелберг за анализ на процеси на либерализирания пазар на електроенергия и природен газ, с изследване на математически модели, водещи до решаване на нелинейни матрични задачи и др. Участва в научноизследователски проекти, има публикации във водещи научни списания и доклади на научни конференции в страната и чужбина.