Готварство for Dummies

Автор: Брайън Милър; Мари Рама

Коментари: 0

Издател AlexSoft
Преводач Теофана Петкова
Брой страници 446
Година на издаване 2019
Корици меки
Език български
Тегло 760 грама
Размери 16x23
ISBN 9789546563804
Баркод 9789546563804
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Научете как:

да подредите готварското си пространство с основни инструменти и оборудване;
да овладеете основните техники, включително варене, печене на грил, печене на фурна и задушаване;
да подготвяте ястия в интервала от прости до великолепни с над 140 рецепти;
да сготвим - обзор как да напълните хладилника си, да разполагате с всички основни инструменти и да направите популярни рецепти от цял свят;
всичко за техниката - нарежете и накълцайте като професионалист със съвети по закупуването и съхраняването на ножовете, научете как различните методи на готвене се отразяват върху месата и зеленчуците, и открийте рецепти за задоволяващи сладки;
разширете репертоара си - забъркайте страхотни закуски, супер супи, вкусни салати, забележителни сосове и възхитителни десерти;
истински менюта за истинския живот - открийте как да направите бързи, здравословни и хранителни ястия, които имат място в натоварения ви ден, от ястията в една тенджера до евтини ястия с гурме вкус.


Готови сте за нещо повече от кипването на вода? "Готварство for Dummies" ще ви помогне да разширите уменията си и да развиете увереност в кухнята. С лесни за разбиране инструкции и забавен и приятелски тон, тази готварска книга ви показва как да подготвите всичко от традиционни ястия до най-новите популярни храни. Ще създавате вкусни, здравословни ястия за нула време.

Отворете книгата и открийте:

Популярни азиатски и средиземноморски ястия, които да опитате;
Рецепти, включващи къдраво зеле, пълнозърнеста паста и бекон;
Съвети за приготвяне на впечатляващи ястия за празниците и специални случаи;
Подробно описание на печене на сладкиши, сотиране, варене на пара и други;
Как да напълните килера и хладилника си, така че да имате винаги подходящите съставки под ръка;
Бързи рецепти, които ви помагат да сложите вечеря на масата за нула време;
Тайните на майстора готвач, които ще ви накарат да готвите като професионалист.


Брайън Милър е писател за храни и вина и бивш критик на ресторанти за "The New York Times". Той е написал или участвал като съавтор в 11 книги.

Мари Рейма е отраснала в ресторант, заобиколена от голямо семейство професионалисти и предприемачи в готвенето, и е работила в различни области в тази професия.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg