Вкуснотека с Ани Шакарян

Автор: Ани Шакарян
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател Вакон
Брой страници 288
Година на издаване 2018
Корици твърди
Език български
Тегло 856 грама
Размери 17x24
ISBN 9786197300499
Баркод 9786197300499
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

В книгата са подбрани най-добрите рецепти от кулинарния блог „Вкуснотека“. 111 от най-четените и приготвяни ястия, разделени по категории: Предястия, Супи, Салати, Основни ястия, Десерти и Торти и Арменски рецепти. Книгата съдържа и специален комплимент към всички мои читатели – 14 изцяло нови рецепти, сред които легендарната торта Микадо, домашна гранола, пролетен киш с лапад и бекон, лятно Гаспачо, вкусно предястие от запечени скариди с хрупкава билкова коричка, божествена гъбена супа, любимите ми пълнени печени патладжани с кайма и домати, забележителната арменска ябълкова торта, както и моя фаворит – торта Крънчи карамел с ягоди, и още, и още невероятно вкусни рецепти.

Книгата съдържа специален комплимент към всички читатели – 14 изцяло нови рецепти.

Ключови думи: Готвим с любов, 10 август - Ден на готвачите в България, Подари любов като изкушение, Вкусно лято, С вкус на есен, Коледна трапеза, Любовно меню, Кулинарни пътешествия

от Даниела Динева / дата: 30 окт 2019

Имам книгата, невероятно издание е. Много цветно, напечатано на красива хартия, служи за настолно четиво за всяка домакиня.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Ани Шакарян е автор на един от най-апетитните и популярни блогове – „Вкуснотека“. Кулинарията е нейна страст и хоби, а доволното небце на десетки хиляди последователи вече осем години потвърждава уменията й на изкусен готвач и експериментатор в кухнята.
Израснала в семейство на забележителни кулинари, които майсторски балансират между традициите в българската кухня и неповторимите вкусове на арменските ястия, тя с финес забърква най-доброто от двете култури, като за финал добавя щипка любов и лъжичка здраве във всяка рецепта.
Най-верните помощници в кухнята и страстни дегустатори са
двете й прекрасни дъщери – Аида на 10 години и Беатрис на 6 години, а съпругът й е най-добрият съветник и морална подкрепа.
В професионален план кариерата й е много далеч от кулинарията. Семейство Шакарян се занимава с часовникарство и търговия с часовници от 40 години.
Това, което събира двете поприща в живота на Ани – кулинарията и часовникарството, са стремежът към съвършенство, вниманието към детайла, отстояването на качеството и съхраняването на семейните ценности и традиции. Предлагаме ви да си сверите часовниците с нейното вкусно меню.