21 дни да промениш живота си! Диагнозата рак не е присъда

Автор: Ади и Милен Цанови
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Ти бъди промяната
Брой страници 354
Година на издаване 2018
Корици меки
Език български
Тегло 478 грама
Размери 14x21
ISBN 9786197426014
Баркод 9786197426014
Категории Здраве. Пол. Възраст, Медицина за всеки, Книги

Единственото, за което съжаляваме, е, че болестта рак ни Пробуди. Готов ли си да се пробудиш? Защо 21 дни да промениш ЖИВОТА си? 21 предизвикателства. Доверието. Свобода или игра на криеница. Знае ли изобщо някой какво е рак? Проблем – непривично усещане за „нещо“.

Ранна или късна диагностика.

Диагноза. Знание.

Хората не искат да знаят.

Защо? Времето. Ах, това търпение! Хората искат някой друг да знае, вместо тях. Страх. Какво да правя? Поемането по Пътя е вашето първо Пробуждане в болестта. На кого да кажа? Кой е с мен? Какво предприемам? Хората обожават да отлагат! Колко време имам от лекарите? и Колко време си давам аз? Проучвам – опознавам ситуацията, в която съм. Осъзнавам. Действам – поемам отговорност. Зареждам мислите си – съзнателни мисловни котви. Хранене – елиминационна фаза „токсичност“. Двигателен режим. Стрес – работа/дом.

Променям навиците си - силата на навика. Ниво на съзнателност – надграждане. Къде, как и за какво живея? Минало е време и вие вече сте различни - ВИЕ СТЕ ПРОБУДЕНИ! Промяната е процес и моята Главна роля в него. Многоликият нашественик. Защо имате рак? Колко време трябва да се отдам на Промяната? Защо хората се предават? Защо хората се самосаботират? Страхът е управляем. Времето. Накъде да поема? Какво да правя? Объркан съм. А Бог? Той може ли да помогне? Другите и какво мислят те.

Смехът е лекарство! Бъдещето ви принадлежи и в това няма никакво съмнение. Изхвърлете старото и приемете новото чрез благодарността. Заменете старите мисли с нови. ПРОЕКТ ЗДРАВЕ се оказва едно невероятно Приключение, което няма да свърши никога, и това е най-пленителното му качество. Какви биха могли да бъдат причините за моя рак? Време е да започнете трескаво да търсите и откривате причините за вашата болест. Какъв е възпиращият фактор, който да спре агресивното действие на вирусите? „Как да избягваме стреса в наши дни? Това е невъзможно!“ Нутриционистиката е фундаментът на вашия Нов Живот.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]