Издател | Распер |
Брой страници | 74 |
Година на издаване | 2017 |
Корици | меки |
Език | български |
Тегло | 109 грама |
Размери | 14x21 |
ISBN | 9789543451203 |
Баркод | 9789543451203 |
Категории | Медицина за всеки, Книги |
Прочутата индийска подправка куркума навлезе в българската кулинария в последните десетилетия. Това силно ароматно растение може да оцвети всяко ястие в приятен жълто-оранжев цвят; то придава жълтия цвят и на кърито. Освен в кулинарията и хранителната промишленост, куркумата се използва и за лечение на много сериозни болести. Изследвания доказаха нейните удивителни лечебни свойства. Куркумата е евтина и затова може да замени скъпия шафран. Неслучайно я наричат "индийски шафран". Но трябва да се знае, че куркумата и шафранът са различни растения. Един килограм шафран струва 700 долара, а един килограм куркума - 65 лв.
Последни изследвания доказаха, че куркумата е едно от най-мощните натурални лечебни средства. Тя е едно чудо на природата, което може да помогне в лечението на много болести, включително Алцхаймер, диабет, рак, множествена склероза и др.
Все още няма мнения за тази книга.
Напиши коментарЩе бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.
Ще бъдат изтривани мнения:
Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]