Антираково хранене

Автор: Под научната редакция на д-р Васил Василев

Коментари: 0

Издател Хомо-Футурус
Брой страници 130
Година на издаване 2017
Корици меки
Език български
Тегло 178 грама
Размери 14x20
ISBN
Баркод
Категории Лечебно хранене. Гладуване, Медицина за всеки, Книги

Авторският колектив под научната редакция на онкопатолога д-р В. Василев е събрал и обобщил огромно количество информация, касаеща профилактиката и лечението на онкологичните заболявания чрез подходящо хранене. Включена е информация за храните, които могат да предизвикат или да стимулират развитието на ракови заболявания; посочени са препоръчителните храни, които предотвратяват и блокират развитието на ракови образувания, както и препоръчителните мазнини, меса, риби, млечни продукти; указани са подходящите зърнени храни, зеленчуци, плодове, ядки, подправки, треви, билки и чайове; описани са опасните и препоръчителните методи и температури за готвене.
Особената ценност на предлаганите 190 рецепти е тяхното разнообразие, като специално са маркирани тези от тях, които са подходящи и за диабетици. Пълноценното балансирано антираково хранене представлява жизненоважна информация за всеки, който желае да се предпази от една от най-страшните болести на цивилизацията.

Ключови думи: Голямото четене

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]