Това, което ни мъчи, ни учи. Дневникът на една майка

Автор: Дина Миланова
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 14

Издател Тип-топ прес
Брой страници 312
Година на издаване 2017
Корици меки
Език български
Тегло 529 грама
Размери 17x23
ISBN 9789547231870
Баркод 9789547231870
Категории Мемоари. Документалистика. Българска, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Завършила съм специалност "педагогика" във Философския факултет на СУ "Св. Климент Охридски". Имам дългогодишна педагогическа практика в няколко столични училища. Приключих професионалната си кариера като педагогически съветник във Втора английска езикова гимназия - София.
Книгата ми е откровен разказ за дългогодишния период на възстановяване на сина ми от зависимостта му към наркотиците.
Описвам действителни събития и моя опит, придобит в процеса на лечението, както и прозренията и принципите, до които достигнах, вървейки по пътя на страданието.
Идеята на книгата е да дам кураж на родителите, че има надежда за изцеление и че страданията с децата ни имат смисъл и цел. (Дина Миланова)

Ключови думи: Промо -25%, Нови книги, нови светове

от Димо Димов / дата: 06 яну 2019

Синът ми е зависим . Десетина години го лекуваме при разни нарколози, които ни обещаваха гарантирани резултати срещу огромни хонорари и нищо. Случайно попаднах на тази безценна книга, която ни върна надеждата, че изцеление има, ако следваме стъпките и инструкциите. Синът ми изчете с голям интерес книгата и за пръв път изяви желание да се лекува.

от Иванов-училищен психолог / дата: 14 ное 2018

Приятно съм изненадан от книгата. Полезна и по човешки вълнуваща всички, които сме в проблема.

от IСъзависима / дата: 14 юли 2017

Книгата е много, много полезна за мен, като майка на зависим син.Благодаря на авторката, че така достъпно е обяснила пътя на изцелението.

от Сара / дата: 03 юли 2017

Книгата е полезна и интересна едновременно.

от К В / дата: 23 юни 2017

Много оптимистична книга.И много ценни идеи за родители в подобна ситуация.

от А.М. -Сестра на зависим / дата: 20 юни 2017

Всеки споделен опит по темата за наркотиците е безценен дар за зависимите и техните близки. Хвала на авторката за откровеността и осветяването на Пътя, който е извървяла. Книгата дава надеждата от която толкова имаме нужда днес!

от Лидия Андреева / дата: 19 юни 2017

Сила, мъдрост, любов, предизвикателство, уроци, борба, справяне, вяра, творчество, истина, човечност, духовна и необятна сила!
Многопластова и дълбока енергия струи от книгата. Докосва сърцето, душата, предизвиква ума и търсенето. Търсенето на себе си и Божественото!
Благодаря, Учителко!

от Майка / дата: 14 юни 2017

Авторката е описала много автентично проблема със зависимите и е дала решение, разказвайки за собственте си опитности и принципи при изцелението, които са общовалидни не само за наркотиците , но и при всички други зависимости. Препоръчвам книгата на всички родители.

от Емилия Бранкова / дата: 09 юни 2017

Книгата ме остави без дъх .Тя е като учебник по психология от една страна , и в нея всяко изречение е сентенция,а от друга те завладява с разтърсващата драма за това как една майка се бори за детето си.
Свидетел съм и съм горда,че познавам авторката,тя е моя приятелка от години,но благодаря на Господ ,че не ме е подложил на такова изпитание,защото нямаше да издържа...Всички герой в тази книга ,и Филип и Тони ,и Мици,която вече е на небето ,знаят колко често авторката ми е помагала да избера модел на поведение и моето семейство в,в което също е имало трудности,но едва ли предполагат какво преклонение, уважение и респект съм изпитвала,а сега след книгата, искрено повярвах във финалното изречение:" ГОСПОДИ,ТИ НАПИСА ТАЗИ КНИГА С КРЪВТА НА СЪРЦЕТО МИ!"
Благодаря ти Дина Миланова!Ще запазя в тайна как те наричам когато се шегуваме...Но ти си гордост за цялата женска половина на човечеството с твоите качества,с твоя красив ум, и доброто ти силно сърце!

от майка на зависим / дата: 09 юни 2017

Благодаря на авторката за смелостта да извади проблема на хиляди родители на светло. научих много полезни неща и най-важното, че има надежда за изцеление.

от Зависима / дата: 08 юни 2017

Книгата е много полезна за семействата и близките на зависимите

от Зависим / дата: 27 апр 2017

Книгата е много полезна за съзависимите и семействата на зависимите, пък и за всички родители.

от Силвия / дата: 26 апр 2017

Тази книга трябва да присъства във всяка училищна библиотека.

от ИренТодорова / дата: 26 апр 2017

Книгата е не само много полезна , но и интересна като фабула.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]