Между вярата и разума. Първи въпроси

Автор: Димитър Попмаринов

Коментари: 5

Издател Омофор
Корици меки
Език български
Тегло 232 грама
Размери 0x0
ISBN 9789542972495
Баркод 9789542972495
Категории Православна църква, Християнство, Религия, Хуманитарни науки, Книги

от Петър Минков / дата: 05 авг 2019

Книгата дава отговори на много важни питания, които съм си поставял по отношение на вярата, науката и някои обществени явления. Тя предлага възможности за по-дълбоко навлизане във въпросите на вярата и на православието в частност.

от Петър Димов / дата: 10 фев 2017

Прочетох книгата с интерес. Намерих много неща, на които търсех интелигентен отговор както по отношение на православната вяра, така и за мястото и връзките ? със заобикалящия я свят. Полезно и приятно четиво.

от Петър Минков / дата: 29 авг 2016

Книгата предлага популярен поглед към много сложни въпроси, които се отнасят както до отделната личност, така и до обществения живот. Тя провокира към размисъл и отговаря на определени питания, които човек си задава рано или късно.

от Иван Апостолов / дата: 11 авг 2016

Книгата дава възможност за навлизане в сложната проблематика на богословско-философски въпроси, които всеки по един или друг начин решава за себе си: вяра и неверие в Бога, атеизъм, Библия и наука, вяра и наука и пр. Тя провокира към размисъл и насочва към литература и изследователи в областта на богословието и обществените проблеми на съвременността.

от Марин Китов / дата: 07 юли 2016

Книгата предлага на популярен език интересни размисли по съвременни богословско-философски и социално-политически въпроси, отнасящи се до вярата, разума, съмненията и тяхното отражение в личния и обобществения живот.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]