Аутизмът: Отвъд пределите на отчаянието

Автор: Д-р Тинус Смитс

Коментари: 0

Издател Хомеохелп
Преводач Йоана Недева
Брой страници 252
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 365 грама
Размери 16x23
ISBN 9789549379341
Баркод 9789549379341
Категории Хомеопатия, Медицина за всеки, Книги

Д-р Тинус Смитс, основаният от него оригинален метод на лечение (CEASE Therapy) и първата му книга, която сега излиза на български език, от години са известни на българската публика.
Логично, най-сетне дойде и денят, в който българите – родители на деца с всевъзможни здравословни проблеми, практикуващи хомеопати, студенти по хомеопатия – получават тази забележителна книга на български език.
Честта да им я предостави се падна на „ХомеоХелп” и екипът на издателството подхожда максимално отговорно към тази задача.

Живеем във време, в което нашите деца и внуци понасят тежки удари по здравето си още с появата си на бял свят – чрез непосилния за невръстните им телца брой и вид ваксини, които им се поставят още през първите дни и седмици на живота им; чрез все по-агресивния медикаментозен подход на конвенционалната медицина във все по-ранна възраст на пациентите. Това неизбежно изправя всички нас пред проблематика от съвсем ново естество, среща ни с патология, която до преди 20-30 години не беше описана дори в медицинските учебници. Тази реалност изисква безкомпромисно от практикуващите хомеопати особен тип гъвкавост, за да могат да обогатят арсенала си от терапевтични възможности, без да погазват основополагащите принципи на хомеопатичната наука.
Тинус Смитс ни показва, че е напълно възможно да се намери правилната мяра между новаторство и спазване на принципите, когато си истински верен на науката си и на пациентите си.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]