Методът БОП: Благодаря, Обичам, Прощавам

Автор: Бойка Николас

Коментари: 1

Брой страници 154
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 173 грама
Размери 12x18
ISBN 9788460677956
Баркод 9788460677956
Категории Личностно развитие, Приложна психология, Книги

Бойка Николас е испанист, дълги години живее в Испания, специализирала е литературна критика, води курсове по емоционална интелигентност, управление на страха, тя е рейки мастер и ученичка на Грасия Галан от Мадрид и на Даяна Ли Йонг.

Книгата "Методът БОП: Благодаря, Обичам, Прощавам" е едно кратко, разбираемо и максимално опростено практическо ръководство, което ни учи как да бъдем щастливи в седем кратки стъпки, как да преодоляваме вътрешното си недоволство и проблемите, как да се препрограмираме, да се справяме с болезнените спомени и травми, как да се обичаме, да разбираме другите и да прощаваме. Тя завинаги ще промени живота Ви, независимо къде сте и с какво се занимавате. "Методът БОП: Благодаря, Обичам, Прощавам" е практически наръчник за забързаното ни ежедневието, който ни е необходим, за да се справим с трудни и стресови ситуации. "Методът БОП: Благодаря, Обичам, Прощавам" е тренировка за всеки ден, всяка ситуация и за всеки човек.

от Paco / дата: 18 май 2015

Това е невероятна книга. Много ми помогна.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg

Бойка Николас е изтъкнат испанист, специализирала „Литературна критика“ и „Испано-американска литература“. Авторката е живяла и работила като журналист и преподавател в България и Централна Америка, а в Испания – като издател на списание „bgSTYL“. 
Животът й е бил изпълнен с лишения, грешки, изстрадана мъдрост, борба, падения, издигане, страдания, загуби, победи, раздели и пътувания. 
В момента управлява Неправителствена Организация със седалище в Мадрид и София. Титуляр е на Академия за езиково обучение. Посветена е на хуманитарни каузи в областта на междукултурното посредничество и международно сътрудничество за интеграция на хора в неравностойно положение. 
Освен автор, преподавател, тя е „рейки мастер“, „коуч“ и треньор по емоционална интелигентност и личностно израстване, като помага на хората да бъдат не само успешни, но и щастливи.