Маркетингово позициониране

Автор: Станимир Андонов

Коментари: 0

Издател Изток-Запад
Брой страници 268
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 339 грама
Размери 14x21
ISBN 9786191525072
Баркод 9786191525072
Категории Маркетинг, реклама и PR, Икономика, Книги

Безспорно най-добрата книга за маркетингово позициониране към момента. Много комплексна, разбираемо написана, прекрасно илюстрирана и най-важното – с конкретни указания как да се постигне желаният бизнес резултат: маркетингов и като продажби.

проф. д-р Веселин Благоев,
автор на първата българска книга по маркетинг, издадена през 1988 г.

Най-важните съвременни проблеми на маркетинга са брандирането и свързаното с него позициониране. Монографията на д-р Станимир Андонов се фокусира именно върху тях. Научната зрелост и младежката дързост на книгата ни убеждават: позиционирането е и модерна наука, и маркетингово изкуство. Резултатът е недвусмислен: младият наш учен – и успешен практик – отправя истинско предизвикателство към световната маркетингова теория!

проф. д-р Боян Дуранкев,
УНСС

Също като модерен джипиес в непозната пътна мрежа книгата ще ви помогне да се ориентирате и да откриете къде точно сред хаотично разпръснатите конкуренти се намира вашият бранд. Това е начинът по-лесно да подобрите имиджа на продуктите и услугите в съзнанието на вашите клиенти, повечето от които също ползват свои системи за навигация на пазара. Заради живите примери, достъпния стил и структурираната методология четенето е приятно, а изводите могат незабавно да бъдат приложени в маркетинга на вашата фирма.

доц. д-р Венцислав Савов,
бизнес редактор в сп.„Мениджър“ и преподавател в Датски колеж в София

Маркетингът е борба за възприятията на потребителя. „Маркетинговото позициониране“ описва по един изключително убедителен и същевременно интересен начин именно този процес и каква е формулата на успеха и съответно причината за провалите на някои от най-знаковите търговски марки. Тожа е книга както за ветераните в маркетинга, така и за всеки, който прави първи стъпки на тази територия!

Николай Неделчев,
Изпълнителен директор на Publicis Groupe Bulgaria

Ключови думи: Голямото четене

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]