Медиен език и стил: теория и съвременни практики

Автор: Андреана Ефтимова
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 7

Издател УИ "Св. Климент Охридски"
Брой страници 312
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 383 грама
Размери 13x17
ISBN 978954737188
Баркод 978954737188
Категории Език и литература, Хуманитарни науки, Книги

Учебникът "Медиен език и стил" е предназначен за специалностите "Журналистика", "Връзки с обществеността", "Книгоиздаване" и всички специалности от професионалното направление "Обществени комуникации и информационни науки", в които се четат дисциплини по медиен език, журналиснтическа стилистика, публична реч, култура на речта, култура на писането /говоренето, реторика, устна и писмена комуникация, творческо писане и др.

от Евелина / дата: 14 авг 2015

Учебникът е превъзходен. Предлага много сбито ценна информация, която е и новост в журналистическата стилистика.

от читател / дата: 03 ное 2014

Книгата излезе през юли и мислех, че има време да си я купя. Днес разбрах, че тиражът почти се е изчерпал. Явно интересът към нея е огромен. Дано да има нов тираж.

от Андреана Ефтимова / дата: 06 авг 2014

към Администратор:
Благодаря ви!

от Администратор / дата: 06 авг 2014

към Андреана Ефтимова: Г-жо Ефтимова, както е уточнено и в коментара по-долу, обективното основание за отстраняване на постовете е тяхното обидно съдържание, без това действие да е в пряка или непряка корелация с намеса от страна на когото и да е било. За съжаление, зад прикритата си анонимност, една част от потребителите на платформата на helikon.bg злоупотребяват с неговата свобода, което е и повод за администраторска намеса.

от Андреана Ефтимова / дата: 06 авг 2014

Уважаеми г-н/ г-жо Администратор,
Настоявам да опровергаете следните клевети в това анонимно запитване:
1. Не са писали преподаватели езиковеди, тъй като коментарите бяха анонимни (с произволно поставени имена).
2. Не съм Ви молила нито аз, нито съпругът ми да изтриете коментарите с обидно съдържание. В тези коментари беше подложена на унижение дъщеря ми, която е още дете, и подобно поведение не прави чест на автора, който е автор и на това запитване. Благодаря Ви все пак, че не позволихте публично злословене и разчистване на лични сметки.
Настоявам да не допускате подобни вандалски прояви, за да не огорчавате клиентите си.

от Администратор / дата: 05 авг 2014

Съгласно правилата във форума на helikon.bg обект на администраторска намеса под формата на редакция или изтриване са коментарите с обидно или нецензурно съдържание, каквато е и обективната причина в конкретния случай. А рейтинг системата визуализира крайната оценка от гласувалите, която е средно аритметично на всички реално генерирани вотове от потребителите, върху което ние не бихме могли да въздействаме под каквато и да е форма и/или с какъвто и да е мотив.

от Защо / дата: 05 авг 2014

Под това заглавие имаше изписани доста коментари относно това заглавие от преподаватели езиковеди. И да, не бяха особено ласкави. Но пък даваха представа доколко авторът е специалист в тази област. Не смятате ли, че така подвеждате читателите? А и звездите, с които бе отбелязано заглавието, далеч не бяха 5. Разбираме, че съпругът на доц. Ефтимова дълго време ви сътрудничи в какви ли не дейности в книжарницата и че едно негово обаждане е достатъчно, за да премахнете коментарите, орезиляващи съпругата му. Но нека всеки се защитава сам и да носи отговорност за делата си. А не вие така да разчиствате сметки.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]