Пътят на Стела

Автор: Янко Драгнев

Коментари: 6

Издател Нов-човек
Брой страници 268
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 150 грама
Размери 12x16
ISBN 9789545613340
Баркод 9789545613340
Категории Романи и повести. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Тази книга има съвсем ясен творчески замисъл и послание. В нея се разказва за препирните в живота на едно младо момиче, пред очите на което се развиват една след друга илюзиите, в които вярва. Прочитането й гарантира достатъчно смях и също толкова количество сълзи. Романът поставя редица въпроси, свързани с целта и смисъла на човешкия живот, поради което навлиза в областта на метафизичното.

Ключови думи: Промо -20%

от Християна Кастелова / дата: 28 юни 2014

Домна,не знам дали не съм чела достатъчно книги,за да успея да приема тази или просто съм чела прекалено добри и оставам разочарована :) Съжалявам,ако сте останали с грешно впечатление,но ако исках да чета философски мисли за началото на света и неща за Бог щях да си отворя Библията...Седи ми до леглото :) Повярвайте ми,четох от книгата на приятелки,смяха се много :) Ама явно всички кощунстваме :)

от Домна / дата: 28 юни 2014

Християна, ще се опитам да определя с най-мекия израз ценностната ти ориентация в този наистина мимоходен живот на Земята, имайки предвид святото име, което носиш. Но даже не е необходим и цял израз, а само една дума, и тя е- кощунство!

от Християна Кастелова / дата: 28 юни 2014

Много ми е тъжно,че аз като една горда българка,която иска да помогне на българската литература,купувайки български книги попаднах точно на тази книга...Наистина много жалко,че я купих...Сякаш авторът се стреми да наложи идеята за Бог насила у читателите... Не мога да си обясня просто как попаднах на тази книга...Отчаях се наистина много щом ми оставаха 50 страници до края и просто я оставих..Захвърлих я и сега се чудя какво да направя,за да забравя... Много съм търпелива,от най-търпеливите бих казала,но тази книга просто...не си заслужава... Не ме е яд за парите,яд ме е за времето,което отделих,за да я прочета почти до края и да не успея да я завърша... Съжалявам,но когато аз бях 4-ти клас се опитах да напиша книга и ми се получи сто пъти по-добре отколкото тази книга излязла изпод перото на Янко Драгнев...

от Хаха / дата: 03 май 2014

Тъжна работа за един автор - сам да пишеш мнения за книгата си, скрит зад псевдоним.
Но пък ако не си ги напишеш - кой ли ще ти обърне внимение. Ех...

от Oz / дата: 17 апр 2014

Какви ги приказваш, Бараков? Я се замисли и не прибързвай така,има време до Великденгката трапеза. Та нали точно грубата проза на живота ражда талантите. Посочи поне един пример на мастит богаташ, прекалено зает как да застрахова парите и живота си, да е издал спираща дъха стихосбирка... Поне един...Грубата проза на живота е създала онова великолепно отражение на света , наречено поезия, в стиховете на известните поети на всички времена-Пушкин, Ботев, Вапцаров, Кавафи, Яворов, Смирненски... Не ми се изрежда нескончаемата редица от таланти, родени именно от грубата проза на живота, както ти се изрази, но непременно ще завърша с любимия ми поет- Дамян Дамянов.

от Бараков / дата: 17 апр 2014

Янко Драгнев е завършен разказвач. Като излязъл от елитната руска школа от 19 век. Спокойно би могъл да стои редом с Гогол, Достоевски и Тургенев. Но за съжаление не е роден в Русия, а в България. Тук грубата проза на живота не цени талантите и бързо ги кара да се преквалифицират в работници, водопроводчици, чистачи и шофьори. А Янко не заслужава подобна нерада съдба.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg