Тета лечение за напреднали

Автор: Ваяна Стайбъл
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 2

Издател Аратрон
Преводач Светлана Николова
Брой страници 408
Година на издаване 2013
Корици меки
Език български
Тегло 371 грама
Размери 14x21
ISBN 9789546264169
Баркод 9789546264169
Категории Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Книги

Тета лечението е процес, който води до физическо, психично и духовно изцеление чрез насочена молитва към Създателя. С Негова помощ можете да промените себе си на всички нива и да помогнете на много хора да постигнат съвършено здраве и благосъстояние!
В първата си книга Ваяна Стайбъл, основателка на системата Тета лечение, представя тази изумителна лечебна техника и описва основните процеси за работа с нея. Въз основа на опита си от хиляди проведени сеанси, при които са постигнати забележителни успехи при лечението на клиентите, както и в резултат на информацията, получена от инструкторите, които обучава, в тази втора книга Ваяна предоставя едно още по-задълбочено изследване на техниките и процесите, които се използват в Тета лечението, след като практикуващият е работил известно време и е натрупал практически опит. Тук е събрана информацията от курсовете за работа с ДНК за напреднали от Първо и Второ ниво и подготовката за Трето. Ваяна дава подробно ръководство за работа с убежденията, чувствата и издирването на стари ограничаващи ни модели, както и по-детайлна информация за седемте нива на съществуване, които ни позволяват да установим връзка с най-висшите измерения на любовта и енергията на Всичко, Което Е.

Ключови думи: Вдъхновение за пролет

от / дата: 14 мар 2017

Вредна книга.
Коментарът е редактиран от администратор.

от Валентин / дата: 12 мар 2017

Списъкът на измамниците предлагащи мигновено лечение, лесно забогатяване и т.н. е безкраен. Обърнете внимание, че повечето от тях като Ваяна Стибал, Джон Кехоу и много други са спечелили богатсвото си в Австралия. Там има повече лековерни с повече пари.
Мили лековерни хора: Ако беше така нямаше да има болници и лекари. И всички щяхме да сме милионери.
Мигновено изцеление и забогатяване НЯМА. Не се заблуждавайте и не харчете времето и парите си да пълните джобовете на измамници.,

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Ваяна Стайбъл е художник, писател, учител и интуитивен лечител. Тя живее и работи в Айдахо Фолс, САЩ, и е посветила живота си на това да разпространява своята лечебна система по света. Подготвените от нея преподаватели и практикуващи понастоящем работят в над 25 страни по света, включително и в България. Ваяна пътува по целия свят и лично провежда семинари по Тета-лечение, на които обучава хора от всякакъв етнически произход и религиозна принадлежност.