Политиците. Парите! Мръсните им тайни!

Автор: Григор Лилов

Коментари: 40

Издател Кайлас
Брой страници 416
Година на издаване 2013
Корици меки
Език български
Тегло 464 грама
Размери 13x20
ISBN 9789549209891
Баркод 9789549209891
Категории Съвременна българска история, История на България, История, Книги

Григор Лилов е завършил журналистика и икономика и организация на труда. Работил е дълги години в централните медии, познат е като остро перо, редактор и бизнес-наблюдател в "Труд", часовите вестници на пресгрупа "168 часа", "Кеш" и др.
Той е сред най-известните автори на разследването у нас и често цитиран от световните издания. Във връзка с негови публикации при демокрацията са създадени временни парламентарни комисии, а при социализма са отменяни Решения на Политбюро, Валутната комисия и програми на ЦК на БКП.
Сред призьорите е на националния конкурс "Репортер на годината". Лауреат е на американската фондация "Свободна и демократична България" а първото разследване на "Мултигруп", носител е на национални и международни награди за журналистика. Книгите му са в библиотеката на Американския конгрес, университети от Бръшляновата лига и големи аналитични центрове по света.
Автор е на бестселърите "Дуел", "Тайният проект Бойко Борисов", "Операция Президент", "Тайните на големите играчи", "Либийска връзка", "Най-богатите българи" и др.

от Не на център / дата: 14 фев 2014

Този мушмурок Лилов винаги оставя впечатление, че нещо не е на център. Смея се с глас, когато похарча време да го гледам в СКАТ-все нещо с интернета не му е наред, все с мишката бърника, пък все някаква конспирация са му спретнали. И гледа все едно си му гърмял с празен пистолет. Изобщо, смешно-трагичен човек.

от Гитле Сталин / дата: 21 яну 2014

Виждам, анонимната "критика" подхванала и Лилов.. Вижда се на кого слугува и как се опитва да издърпа чергата изпод краката на един от малкото достойни българи, опълчили се срещу Олигархията и повели епична битка с нея... За разлика от другите Лилов поне има смелост и визия, не ходи с мустачки като съветските българи.

от велински / дата: 21 яну 2014

Слабичка книга, много слабичка. В предишните томове преди години като че ли хората намираха това-онова, макар че и тогава имаше много неверни неща и леснодоказуеми несъответствия. Но в тази направо извират. Един пример, защото става дума за човек, когото лично познавам - братът на Марио Тагарински, който се казва Валентин Димитров. Човекът от повече от десет години е главен секретар на Техническия университет, никога не е бил платен партиен секретар, за какъвто го нарочва в книгата си Лилов. Беше преди това международен секретар на ВМЕИ и ТУ. Аз ако съм на него направо ще го дам под съд - не може да се лъже толкова безобразно. Нито пък брат му, Марио Тагарински е бил щатен комсомолски секретар. Това вече се превръща в заболяване - който му скимне на Григор Лилов, него ругае без да има едно свястно доказателство за това, което твърди. Вижте сайта на ТУ

Главният секретар Валентин Димитров:
Университетът в мен
а не аз в университета

http://Линкът е изтрит от администратор.

от редник / дата: 20 яну 2014

лилов, не ти отива да се хвалиш сам. ти и роднините ти явно не можете да понесете, че си разкрит.
Коментарът е редактиран от администратор.

от Южен поток / дата: 20 яну 2014

Хейтърът е ясен, я как се ската след надушването му! Браво на Лилов за всичко, което ни е дал. Без него щяхме да живеем в безпросветна путинска беларуска провинция.

от Инспектора / дата: 19 яну 2014

Защо ли почеркът и стилът на анонимния хейтър номер 34, 32 и т.н. поразително напомнят за "политолога" Антон Тодоров? Толкова ли не може да понесе славата и популярността на Григор Лилов???

от Ужас, този преписва на поразия / дата: 18 яну 2014

Верно, че този Григор Лилов наистина май е преписвал и плагиатствал на воля. Впечатлих се от предпоследния коментар и реших да се разтърся в нета. Лилов наистина е плагиатствал изключително от интернет публикации и телевизионни предавания и то леснодоспъпни. Оказа се, че и информацията за това, че Надежда Михайлова е била секретарка на жената на Александър лилов е преписана, без да се позовава в книгата си от едно интервю на същия Антон Тодоров, публикувано още на 14 ян. 2011 в агенция БЛИЦ Оттам Лилов е откраднал, без да се позовава и информацията за роднинската връзка на Иван Костов със Станке Димитров-Марек. Четете сами и вижте какъв подлец е този преписвач!!!

Публикувано: 14 ян. 2011
Политологът Антон Тодоров: В ДС Първанов е бил равен по статут с Доган, Димо Гяуров му е прочистил досието


"Нейнски става най-младият член на Съюза на преводачите, а също и секретар на Леда Милева и на съпругата на Александър Лилов - Анна Лилова. Това не са случайни неща. По време на демокрацията Леда Милева стана член на „Генералското движение”, в което бяха събрани ключови фигури. Малко хора знаят, но аз ще припомня, че

Костов е от рода на Станке Димитров-Марек,

активен функционер на ГРУ, организатор на атентата в църквата „Свети Крал - Света Неделя” през 1925 г. Марек е член на създадената към ЦК на БКП тогава специална наказателна група, известна като Българска ЧК, която е натоварена със задачата да провежда наказателни акции. В състава й влизат Станке Димитров (Марек) от ЦК на БКП, Иван Минков от Военната организация и Вълко Червенков от ЦК на Комсомола. ЧК убива набелязани лица чрез своя терористична група.". Край на цитата.

от Беляева / дата: 17 яну 2014

Всъщност е обратното. Лилов пръв започна да пише по тези въпроси. След него се появиха всички останали. Но никой не може да достигне нивото му.

от Я виж ти откъде е плагиатствал Лилов / дата: 17 яну 2014

Политолог: Направете мафията бедна
Антон Тодоров разкри, че Орешарски е засекретил документи, свързани с обществени поръчки, давани на фирми на братя Галеви
30 юни 2013 .

„Някой са наясно, други ще станат, а трети никога няма да разберат какъв е главния проблем на България”, каза в предаването „Всяка неделя” политологът Антон Тодоров.

Той се опитал да обясни какво е българска олигархия. „Това са едни хора, които ако бъдат спрени от достъпа до обществени пари, България ще бъде друга. Направете мафията бедна”, допълни той.

Тодоров посочи, че Пламен Орешарски е засекретил документи, свързани с обществени поръчки, давани на фирми на братя Галеви.

http://Линкът е изтрит от администратор.

от стефан / дата: 15 яну 2014

Григор Лилов е човекът фантазия. Отдавна известен сред читателите у нас като лице със силно развита фантазия и лош късмет, на който, за разлика от други фантазьори, нищо от приказките му не се е потвърдило или реализирало. Помня, че още в началото на 90-те години на миналия век предизвика небивали скандали с измислиците си, публикувани в 168 часа за Елена Вълчева, беше направена и парламентарна комисия, която документално доказа, че Лилов е излъгал в обвиненията си за Елена Вълчева.

от Фуджи / дата: 15 яну 2014

Лилов знае как да пише за политическата мафия и има смелостта да го прави.

от Колибри / дата: 14 яну 2014

Гениална книга. Всичко за Прехода в един представителен том, написан от проницателен анализатор и същински детектив на мръсните тайни.

от Фердинанд Бержерак / дата: 13 яну 2014

Чудесна книга! Върна ми вярата в обективната българска изобличаваща журналистика! Разследванията на Григор Лилов са без аналог в новата ни история. След истината за убийството на Стамболов от руснаците с помощта на македонски терористи и разкритията за златото и архивите на България в Кремъл това е най-важната книга за политическата мафия, която ни управлява в момента.

от Смях в залата / дата: 13 яну 2014

Та в коя банка е супер тайната сметка, че нещо не разбрах. Много наивно и крайно е "обяснен" механизма на ограбването на националното богатство от компартията. А гъмжилото от грешки, недоказани твърдения, откровени лъжи и пълни дивотии в тази книга я правят с доста ниско качество като изследване. Виж, като приказки за възрастни може да мине.
Коментарът е редактиран от администратор.

от Геновева / дата: 11 яну 2014

Страхотно изследване, подкрепено с много факти и доказателствен материал. Личи си, че Григор Лилов е навътре в нещата и е разкрил много тайни. Фенка съм му, така трябва да се пише!

от Отвъд Тайните на Партията / дата: 10 яну 2014

Както винаги, Лилов отново поразява проказата на обшеството ни с смелото си перо. Освен много факти и обосновани предположения, в книгата ще намерите и интересно поднесена информация от задкулисието, за която никой друг в България не смее да пише.

от Лъже като циганин / дата: 08 яну 2014

Фантасмагориите, лъжите и откровените глупости, с които Лилов трови вече години наред публиката заслужават само презрение.

от Диляна Гочева / дата: 08 яну 2014

Достойна и смела книга. Поразена съм от гражданската доблест на Григор Лилов. Най-добрият от най-добрите!

от Лильов / дата: 08 яну 2014

Явно в. "Над 55" е сред основните информационни източници на Лильов, защото съзирам, че черпи много от "разкритията" си оттам. Ето какво открих пък аз:
ЕЛКА АНАСТАСОВА: ЦАРЯТ И ЖИВКОВ - РОДНИНИ ПО БАЩИНА ЛИНИЯ?
В: Над 55, №28, 9 юли 2007, с. 9

Елка Анастасова е от учредителите на Национално движение Симеон II от 8 април 2001 г. Тогава влиза в контролния съвет на движението, заедно със Стела Банкова и Коста Цонев. Анастасова е бивш член на политическия съвет на НДСВ и депутат в 39-ото Народно събрание. Тя е една от петимата, подали оставки през 2002 г. Сега работи на свободна практика и е председател на Сдружение “Национална академия за интелектуална собственост и творчество”.

- Говори се за срещи между Симеон Сакскобургготски и Тодор Живков - че царят е идвал в България инкогнито и всъщ-ност никога не е бил персона нон грата у нас в годините на социализма. Откъде тези топли чувства между него и авторитариста Живков, ако това е истина, разбира се?
- Вие си направете разследването. Попадна ми едно писание, според което Живков и Симеон са роднини по бащина линия. А хората, които разбират от френология, сигурно са забелязали приликата им - да речем, линията на характерния нос. При Людмила тя е красноречива."

от Хулио Баламоза / дата: 07 яну 2014

Лилов отново отвя конкуренцията. Освен да клевети и да злослови, нищо друго не й остава.

от Извор на мъдрост / дата: 06 яну 2014

Уникално разследване. Притеснявам се за автора, защото с тази книга е разкрил страшни тайни, които господстващата класа старателно криеше и използваше всичките си слуги, за да дезинформира и размива истината. Забележете колко книги се появиха на тази тема в последните години... Но само книгите на Лилов са истинският извор на познание. Другото сее заблуждение.

от презрян лъжец / дата: 06 яну 2014

Разликата между Тодоров и Лилов е от небето до земята. Антон Тодоров прави разследванията и книгите си само и единствено на базата на автентични документи от архивите. Как досега един не каза "Тодоров сгреши" или "Документите му не са автентични" или нещо друго. Опитват се като пудели да се заяждат за глупости и простотии. Виж, Григор Лилов пише фантасмагории, каквито рядко може да се сети човек.
Коментарът е редактиран от администратор.

от Името ми е Алена душа / дата: 05 яну 2014

Книга, която ще остане в историята с изобличителните данни за престъпната върхушка. Възхитена съм от силата и смелостта на автора. Само той има смелостта да се бори със злото.

от Д.Пеловска / дата: 04 яну 2014

И тази книга на Григор Лилов е невероятна. Проникновен анализ, подкрепен от много непознати факти, поднесен много интересно. До великан като него книгите на Тодоров и Дайнов са като писани от завистливи джуджета.

от Наистина Срещу олигархията / дата: 01 яну 2014

Не знам кой е трола, но има един автор на уж политологични книги, който се изявява по разни кабеларки и който много завижда на успехите на г-н Лилов и прави известни опити да дискредитира трудовете му, рекламирайки собствените си смешни опити да пише против определени антируски кръгове.

от Григор Лилов / дата: 01 яну 2014

Виждам наистина идиотски опит за опровергаване на книга от над 400 стр. с повод текст от точно 6 реда. При това не е е преписван от Блиц (всъщност не е Блиц, както установих сега, а вестника им "Над 55"). За тези 6 реда аз коректно съм цитирал източника, който цитирах - краеведът Н. Дамянов, историк, проучвал Родопите, носител на награди за дейността си, автор на монографии (напр. за Арда). Направих и собствено проучване, което доказа на 100% правотата му.
Бисеров не е бил никога адвокат! И доказателствата са налице (за онези, чели книгата) - регистрите на адвокатите, адв. дружества, сътрудниците им, правните сътрудници в тях и т.н. Посочени са в книгата (че дори и линкове има).
За фимилиите на Бисеров просто ще дам откъс от книгата и нека четящите форума го сравнят с лъжливата интерпретация на "Пламен Илиев-Шошо":

"Факт е, че в България има 155 адвоката, чието име започва с Христо, но сред тях няма нито Дамянов, нито Бисеров, нито Христозов, нито Карагьозов – не само като фамилии, а дори като бащини имена. А защо споменавам „Дамянов”, „Христозов”, „Карагьозов” и какво общо имат те с Бисеров, в конкретния случай Христо, сега ще обясня.
Да започнем с първото име. Бащата е Дамян. Това е факт от официализираните биографии на политика. Изненадата е, че и Дамян Бисеров не открих в регистрите – поне наличните! Странно – колегите ми по медиите много трогателно обясняваха как дори до 80-годишната си възраст давал правни консултации в Хасково. Мистерията не само се разреши, а напротив – превърна се в истинска детективска загадка.
А защо споменах и търсех „Христозов” и „Карагьозов” ли? Ето защо...
По данни баща му по рождение се води Христозов. Сменя фамилията си през 1946 г., когато се подменят царски документи за самоличност с нови от социалистическата власт.
Понеже коренът на фамилията е от с. Бисер, той решава да вземе наименованието на родното си място като фамилия. И така на белия свят се пръква „Бисеров”. Но Христо Бисеров така и не посети селото на родата си, след като го помете наводнението от пропукания язовир. Не изказа съболезнования за загиналите (а би трябвало да са му роднини), не стъпи там...
И стоп: в онези далечни години – 1946-а, няма кампания по смяна на документите. Процесът, който тече тогава, е възвръщане на арабско-мюсюлманските имена на покръстените насила през 1942 г. от държавата и организация „Родина” (обявена като фашистка след Девети септември).
От друга страна познаващите отблизо житие-битието на политика, твърдят, че негов братовчед управлява БЕХ – Българският енергиен холдинг. Той е Георги Петров Христозов, също роден в Хасково. Този човек също много грижливо крие биографията си – тя никъде не е публикувана. Няма я поместена и на сайта на холдинга. Името му обаче се прочу с ред скандали...
Родове Христозови много, но покрай тази брънка на политика един ми привлече вниманието, макар и от друг регион, но поразселил се още навремето и пуснал филизи на много места из страната. Той е известен в нашата история като могъща комунистическа фамилия – например от него е ген. Руси Христозов, първият ръководител на народната милиция, първия шеф на ДС и т.н....
И още един цитат:
"А името на Карагьозов се появи, понеже някои непълни данни сочат, че това е фамилията на дядото на Христо Бисеров по майчина линия. Запомнен е като заможен тютюнотърговец, с голяма къща (сега реституирана от Бисерови) в центъра на Хасково. Но и тук ударих на камък. Не успях да издиря абсолютно никакви други живи наследници, които да ми разкажат как Карагьозови-Дамяновци-Христозови-Бисерови са им роднини и точно от коя клонка на рода. Не установих и по някакъв друг начин фамилията Карагьозов да е използвана освен в реституцията - при това само от "Бисерови". Не намерих документи, освен тези от реституцията...
Тъмнината, обхванала иначе толкова популярната му и неоспорвана от никого досега биография, се оказа всеобземаща за онези години от живота му..."
А по-нататък вече разглеждам в книгата кой е той в действителност. За татарина Ахмед Доган съм посочил и цитирал неизвестни документи от архива на ДС, а за срещата на цар Симеон с Живков през времената на социализма има редица посочени доказателства, дори и признанието на самия цар Симеон за тези срещи пред колегите от Би-Би-Си (позовали се на мое по-старо разследване):
- На няколко пъти, неведнъж, на няколко пъти, на някакви си изложби на ловни трофеи в Пловдив и след това на разни други, ...
Моля да ме извините за дългия пост, но след като книгата е напълно забранена за реклама в абсолютно всички медии, след като за нея и сензациите й се мълчи навсякъде и никой от засегнатите най-големи фигури на бълг. политика дори не смее да я опровергае (защо ли), не мога да допусна тролове да се опитват да я оплюят с изсмукана от палци "аргументация" и в специализираните книжарски сайтове.

от Обективен наблюдател / дата: 01 яну 2014

След тази книга спрях да чета такива книги. Това е Короната на жанра, след нея нищо ново не може да се каже и напише, така че Лилов създаде шедьовър, но без да иска събори цялата си конкуренция в праха. Но така е с шедьоврите. Всяка негова дума, всяко негово изречение е изстрел в главата на мафията.

от пламен илиев-шошо / дата: 31 дек 2013

Реших и аз да се разровя доколко съответстват на истината твърденията на Григор Лилов. И достигнах до много неприятен извод - това са бръщолевения. Елементарни, лесноразобличими и до край фалшификации и лъжи. Така оплетени и опаковани, че ни се поднасят като някакви големи разкрития. Сензационни. Вижте аз какво става дума. Тук никнеймът Ардино е прав: в главата за Надежда Михайлова /Нейнски/ Григор лилов едно към едно е преписал информацията от агенция БЛИЦ, която агенция пък се позовава на краеведа Георги Дамянов. Така, че АРдино е прав - в интернет се върти само този текст от БЛИЦ, а Лилов мисли хората за будали, след като преписва измиишльотината на БЛИЦ и този 85-годишен старец Георги Дамянов. Вижте какво разказва самият "краевед" Георги Дамянов за себе си тук:
Георги Дамянов, Ардино – служих трудовак:
Издадох книгата «Родопски сладкодумни разкази». Подготвил съм и друга – «Тревожни години», съдържаща строго секретни данни до 1990 г. Те вече са разсекретени и книгата може да се издаде. Добре, но с мижава пенсия книга как се издава? Пенсията ми е с 25 лева под средната. Живея на ръба на физическото оцелявани. Получих и букет от модерни болести – инфаркт, диабет, бъбреци, но не се отказвам от нищо, което съм сторил в този живот. http://Линкът е изтрит от администратор.

Истината за Надежда Михайлова е съвсем различна - ето какво свидетелствува самата тя в сайта си, както и какво доказва изследване за свищовските родове, което наистина има сериозен характер:

Надежда Нейнски участва в представянето на книгата „Свищовски родови хроники”

Като потомка на бележития свищовски род на държавника Драган Цанков, евродепутатът Надежда Нейнски участва в представянето на книгата на д-р Мария Тошева „Свищовски родови хроники”.
Събитието се състоя на 17 март в къщата – музей на оперния певец Борис Христов в София.
Автор на изданието е д-р Мария Тошева – майка на народния представител от Синята коалиция Лъчезар Тошев – също потомци на славния Цанков род.
http://Линкът е изтрит от администратор.

Проверих и за Бисеров - и тук Григор Лилов лъже. Твърдял бил, че Бисеров никога не е бил адвокат. Като го твърди защо не го попитате как го и доказва това, което твърди? Защото той наистина е заимствал едно напълно недоказано изречение-твърдение в тази статия на сп. "ТЕМА" и го е раздул до вселенски размери - по типичния си начин.

Нищо в тази книга не почива на доказателства. Твърди се, че Бисеров имал четири фамилии. Лилов просто е преписал статия от малкоизвестен сайт. Ето какво пише в сайта БГ днес:
"Корените на политика са в наводненото с. Бисер, фамилията им е Христозови
автор: Надя Панкова
От село Бисер до Сейшелските острови. Това е историята на Христо Бисеров, понастоящем равноправен с хора от ранга на Братя Галеви. След като сивият кардинал изчезна също така тихомълком, както управляваше и дърпаше конците години наред, за него се изговори и изписа много.
Малцина обаче знаят, че бабата на политика и блестящ правист е била неграмотна женица от хасковското селце Бисер, а дядо му е стигнал до трето отделение в школуването. Възходът на фамилията Бисерови започва от бащата на Христо - легендарния юрист на Хасково Дамян Христозов. Такава фамилия е трябвало да носи след години и синът му Христо. Но студентът по право Дамян сам решил да се кръсти на родното си село. Викали му Бисерчето и затова през 1946 година след референдума за Народна Република България сам си вписал в паспорта името, което искал. Затова и след години първородният му син Христо се родил Бисеров." http://Линкът е изтрит от администратор.

Проверих и за твърдението на Лилов, че Доган бил татарин. Пълна лъжа. Прочетете делото на Доган, което е епубликувано в сайта на Христо Христов. Във всички справки през годините Ахмед Доган е описван като ТУРЧИН. Никъде няма и намек за глупостите, на Лилов, че е с циганско-татарски произход. Това го пишат само по форумите, откъдето лилов явно черпи информацията си. Истината е, че прапрадядота на Емел Енем е от татарски произход - от Крим е - но това както самата Емел Етем признава тя е научила от документите ан ДС, т.е. когато има такава информация, то тя се зафиксира в документите на ДС.

Ами глупостите за тайна среща на Симеон II и Живков през 1971 г. За такова твърдение трябва много солидно доказателство - документ, снимка. Лилов не предлага в книгата си нищо такова. Само празни приказки и фантазии.

от Стенли / дата: 31 дек 2013

Ардино, не сте коректни в критиката си. В книгата в частта за хубавато Наде Лилов е цитирал не жълта публикация от Блиц (според вас), а изследванията на видния и национално известен краевед Георги Дамянов ( цитирал го е), като ги е допълнил и със свое разследване за житие-битието й. А твърдението за Бисеров е според анализа на адвокатските регистри у нас - централния, областните, на адвокатските фирми и къщи, вкл. и на младшите сътрудници в тях, както и на сензационните разкрития за цялата измислена биография на Бисеров. Аргументът ви с посоченото от вас сп. "Тема" е смехотворен - навремето то е наредило Бисеров сред видните адвокати у нас http://Линкът е изтрит от администратор.
А Лилов твърди, че лицето НИКОГА не е било адвокат. Изненадан съм, че сте чел книгата, както личи, но се опитвате да посеете съмнения в сензационните и скандални факти, които дава. Питам се защо?

от Кау Гапа Гуи / дата: 30 дек 2013

Книга от познавач за познавачи. От ценител за ценители. От умен човек за умни хора.

от Emil Mitev / дата: 27 дек 2013

Нашата фондация искаше да я издаде, но Лилов избра други. Нищо. Ще го преживеем някак. Ще дезинформираме по други начини.

от Ардино / дата: 27 дек 2013

Сбироток от недоказани твърдения, щипнато оттук-оттам от интернет и цели камари от толкова характерните за Лилов измислици и плагиатство. Пример - главата за Надейжда Нейнски започва с напълно невярното, взето от една - единствена публикация в жълтата агенция БЛИЦ за това, че бабата на Нейнски била акушерка в Ардино и оттам бил родът и Парунови. Пуснете в Гугъл "Бабата на Надежда Михайлова - първата акушерка на Ардино" и ще видите откъде "голямият" разследващ журналист Гришко е изплагиатвал тази измишльотина за ардинската връзка при Нейнски. Или пък твърдението му, че Бисеров не бил регистриран като адвокат - изплагиатствал го е от една публикацив в списание ТЕМА, където е написано без никакво доказателство, че Бисеров ДНЕС не е регистриран като адвокат..

от Петър Митев / дата: 09 дек 2013

Много силна книга, авторът отново е уцелил десятката!

от Петър Милев / дата: 09 дек 2013

Мисля, че дори и най-слабообразованите зрители на СКАТ са разбрали, че Лилов е един ненадминат фантазьор, бълващ невероятни глупости, които е изключително лесно да бъдат опровергавани, ако човек направи елементарно усилие /ако въобще си струва де/.

от Николай Р. / дата: 06 дек 2013

Да, но за момента по-добър автор политолог и специалист по престъпността нямаме. Затова неговите книги ще се четат и още повече.

от Смешник / дата: 05 дек 2013

Григор Лилов отдавна съм му сложил игнор. Откакто бяхме в една редакция, тази на 168 часа , и Блъсков го изгони заради скандалите, които предизвикваше с непрестанните си лъжи.

от Кирилка Димкова / дата: 05 дек 2013

Най-добрата книга за престъпната политическа класа у нас.

от Слава Фанчева / дата: 03 дек 2013

Лилов е най-добрият анализатор на политическо-престъпния живот у нас.

от жерко / дата: 03 дек 2013

Мисля, че няма да се подлъжа трети път да си купя нещо писано от този мистификатор. Събирани с лопатата напълно недоказани твърдения, фантасмагории и цялото това нещо слепено с безумна канаваца от липсваща връзка илогика между тези несвързани факти..

от Асен Попов / дата: 03 дек 2013

Книгата е сензационна. Чета я в момента и съм потресен. Много напълно неизвестни и скандални неща за политиците, за които уж знаем всичко. Боже мой, някои дори са с измислени фамилии и биографии. Не ми е ясно как толкова години при всичките писания за тях житие-битието им е било укрито в дълбока тайна. Има и сензационни детайли около финансовите им операции. Препоръчвам я на всеки.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg