Organic - здравословният избор в ХХI век

Автор: Надя Пери
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Хомо Футурус
Брой страници 120
Година на издаване 2013
Корици меки
Език български
Тегло 145 грама
Размери 14x20
ISBN 9786197047189
Баркод 9786197047189
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Готвенето с органично отгледани продукти е едно от големите удоволствия в живота. Все повече хора по света вече се интересуват какво точно слагат в чинията си. Редица общности от хора се организират в селища, райони, региони, където се произвеждат не само екологично чисти органични продукти, но и се добива ток и топлина само с използване на природни средства - вятър, слънце, вода и др. Три четвърти от домакинствата във Великобритания предпочитат да си набавят само органични храни. Нарастването на търсенето на подобни стоки е инспирирано и от безпрецедентната загриженост от възникналите проблеми в края на миналия и началото на ХХI век, а именно т.нар. луда крава, птичия грип, генномодифициращото инженерство в селското стопанство и животновъдството, както и все по-трудно контролираното използване на пестициди, изкуствени торове, обогатени зърнени и фуражни храни, антибиотици и други при отглеждането на селскостопански култури и животни.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]