Хилядолетната лъжа

Автор: Ян ван Хелсинг; Щефан Ердман
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Дилок
Преводач Камелия Вълчева
Брой страници 396
Година на издаване 2012
Корици меки
Език български
Тегло 501 грама
Размери 14x21
ISBN 9789542902119
Баркод 9789542902119
Категории Тайни и загадки, Езотерика. Духовни учения, Книги

От хилядолетия хората се възхищават на пирамидите, последното от седемте чудеса на Древния свят. Те излъчват някаква тайнственост и загадъчност и много хора като Щефан Ердман и Ян ван Хелсинг са влизали в Голямата пирамида, където са прекарвали някоя и друга нощ и могат да разкажат за уникални преживявания, видения и още куп странни неща. Как това се вписва в общоприетата теория, че Голямата пирамида е била гробница? Или може би е била място за посвещаване, както твърдят някои езотерици? В кое от тези твърдения има някаква истина и доказана ли е тя? Или Голямата пирамида е била нещо съвсем различно?
Щефан Ердман, който от 18 години прави изследвания върху платото Гиза, се вълнува основно от няколко въпроса: Защо пирамидите първоначално са били разположени в ограден със зид воден басейн? Защо в различни камери на Голямата пирамида могат да се открият линии на нивото на водата? Защо пирамидата няма вход? Как в нея е попаднала тиня от река Нил? Защо в т.нар. "шахта на Гантенбринк" има медни електроди? Каква е причината новите открития - подземният лабиринт, водните канали и скритите камери - да бъдат пазени в тайна? Какво се крие зад удължените назад черепи на намерените мумии? Защо някои фараони са били руси?
От тайна среща с високопоставен египетски дипломат Щефан и Ян научават за нови секретни разкопки и едно откритие, което хвърля съвсем нова и неочаквана светлина върху смисъла и предназначението на Голямата пирамида.
В тази книга двамата представят своите прозрения и открития, както и доказателствата от необичайното си научно изследване, проведено благодарение на съвременната наука, която го прави възможно.

Ключови думи: Загадки и мистерии, НЛО Загадки, Измамна реалност

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Седмото чудо на света е главен герой в новата книга на Ян ван Хелсинг и Щефан Ердман. Посветена е на най-новите им изследвания на този  древен паметник на човешката цивилизация, допълнени и от личните преживявания и впечатления от по-продължителното им пребиваване в самата пирамида. Новите доказателства за особения смисъл и предназначението на Голямата пирамида се предоставят от учени не само от Египет, но и от цял свят, допълват се и от секретни материали, получени по дипломатически път, които ни убеждават, че пред нас е едно особено четиво, което ще отговори на любопитството ни  и ще ни върне страстта към посвещаване в тайните на неизвестното.


Филмът на DVD допълва и онагледява разказа на двамата изследователи и изпълва любопитството ни с живи образи и дава отговор на много от въпросите, измъчващи от столетия и обикновените хора с неизвестните си, но и работата на учените, посветили се на пирамидата с цялото си творческо вдъхновение и талант.


Обогатете знанията си за древността !!!


Съберете още факти срещу своите съмнения !!!


Дайте шанс за още факти за вашата теза !!!

Маргарита Янева, Хеликон Бургас